Hurrikaani katkaisi tappioputken

Akaa Volley – Hurrikaani 0–3
(17–25, 22–25, 20–25)
Lauantai- ilta ei ollut Hurrikaanille aivan tavallinen vieraspeli. Hurrikaani oli ajautunut kahden pelin tappioputkeen ja sen oli lähes pakonomaisesti onnistuttava katkaisemaan orastava pelillinen kriisi. Ja siinä Jussi Heino ja joukkue onnistui, lähes täydellisesti.
Matti Oivasen paluu kentälle saattoi olla se tarvittava tappioputken katkaisija, niin vahvan paluun kapteeni esitti. Oivanen paukutti kolmeen erään 15 pistettä (2 ässää, 7 torjuntaa) ollen Akaan illan kirkkain tähti.
– Ei sillä pitäisi olla vaikutusta, jos olen peleistä hiukan aikaa sivussa. Mutta kiva oli palata takaisin huilin jälkeen. Sen lisäksi pelaaminen oli helpon oloista ja meillä homma toimi hyvin, Oivanen summasi.
Hurrikaanin peli oli lauantaina niin vahvaa, että vain Eemeli Kouki jäi hyökkäystehoissa alle 50 prosenttiin. Kouki onnistui vastaavasti syöttöruudussa, jossa mies paukutti neljä ässää. Sen lisäksi koko joukkue oli laittanut alkukaudesta tutut työhaalarit niskaan ja palasi perusasioiden pariin.
Hurrikaanin vierasvoitto Akaasta oli henkisesti tärkeä. Kolme pistettä on hyvä saavutus Akaasta, jossa kotijoukkue on tunnetusti vaarallinen. Voitto antoi jälleen joukkueelle työrauhan ja se pääsee alkavalla viikolla voitto takataskussa palaamaan harjoituksiin. Hurrikaani pelaa seuraavan kerran vasta tulevana lauantaina Loimaalla, jolloin vastassa on Kokkolan Tiikerit.

Valtteri Arra

 

Lue lisää 4.12.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry