Itsenäisyyspäivän ansiomerkit Loimaan seudulla

Tasavallan presidentti on itsenäisyyspäiväksi myöntänyt ansiomerkkejä isänmaan palveluksessa ansioituneille kansalaisille. Merkki myönnetään huomattavista siviili- ja sotilasansioista. Lähes 3 800 merkinsaajan joukossa on saviseutulaisiakin.
Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkki: Välimäki Jari Juhani, asiantuntijalääkäri, Loimaa.
Suomen Leijonan ansioristi: Alitalo, Marjo Kristiina, erityisasiantuntija, Loimaa, Käkönen Jouko Juhani, tekninen johtaja, Ypäjä, Lehtinen, Jari Juhani, kuljetusyrittäjä, Loimaa, Lundström, Juha Arto Tapani, toimitusjohtaja, juustomestari, Ypäjä, Simola, Päivi Irmeli, kansanedustajan avustaja, Ypäjä, Torkko, Sari Johanna, erityisasiantuntija, Loimaa.
Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein: Haikonen, Hannu Yrjö Kalevi, peruskoulun johtaja, Loimaa, Leppäjoki, Outi Kirsi Kyllikki, ylikonstaapeli, Loimaa, Merta, Eino Olavi, peruskoulun johtaja, Loimaa, Prihti, Ari Petri Juhani, maatalousyrittäjä, Punkalaidun, Äikää, Kari Pekka, IT-päällikkö, Loimaa.
Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali: Isotalo, Sirpa Eeva Irmeli, taloussihteeri, Oripää, Kiuru, Ari Pertti Antero, rata-asentaja, Humppila, Vihervirta, Tuija Kaarina, laborantti, Loimaa.

 

Lue lisää 6.12.2018 lehdestä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry