Loimaan juhlavuosikorut myyntiin

Korumallisto sisältää hopeiset Joki, Hyvällä Jyvällä ja Together -korusarjat. Kuva: Kati Varjus

LOIMAAN kaupunki täyttää 50 vuotta ensi vuonna ja tuo juhlavuotensa kunniaksi hopeisen LoimaaKoru-malliston joulumarkkinoille. Korut tulevat myyntiin 1. joulukuuta. Niitä myydään Sarka-museossa.
Sarjassa on kolmen tekijän koruja, jotka menestyivät Loimaa-korukilpailussa. Korut ja niiden tekijät: Joki/Elina Kinnunen, Together – we are more/Satu Palosaari sekä Hyvällä Jyvällä/Tarja Luhta.

KINNUNEN SAI innoituksen koruunsa Loimijoesta.
– Loimijoki virtaa kaupunkimme läpi savisena ja kauniina. Se on arvokas luonnonvara, joka on antanut kalaa, vesivoimaa, uintimahdollisuudet, veneilyn iloa ja kauniit hiihtoladut. Tukkeja on uitettu ja mattoja pesty. Loimijoki yhdistää ja on kaupunkimme sydän. Joki-koruun on kaiverrettu Loimijoen uomaa Sieppalan kulmilta Hirvikoskelle. Koru on kunnianosoitus seutumme merkittävälle vesielementille, Kinnunen kertoo.

PALOSAAREN KORUN lähtökohtana on kaupungin tunnuksesta tuttu loimaankoivun lehti, joka viittaa täkäläiseen luontoon.
– Englanninkielinen nimi kuvastaa kansainvälisyyttä sekä muistuttaa, että yhdessä olemme enemmän, erilaisin vahvuuksin. Ympyrä kuvastaa kaikkien osa-alueiden tärkeyttä yhteisön hyväksi. Yhteisön, jossa tärkeitä ovat luonto, ihmiset ja yhdessä tekeminen, kaupungin ja maan rajojen yli, Palosaari sanoo.

LUHTA LUONNEHTII  koruaan runollisesti.
– Olipa kerran jyvä jyvästä tieto tiedosta hyvinvointi hyvinvoinnista onni, hyvällä jyvällä.

 

Lue lisää 1.12.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry