Videot: Ämmät Äänessä Loimaan Taidetalossa

Ämmät Äänessä: Elsa Hietala, Iina Wahlström ja Laura Kilpiö. Kuva: Sampsa Hakala

LOIMAA Ämmät äänessä -kansanmusiikkitrion uuden ja ensimmäisen levyn julkaisutilaisuus veti Taidetalon salin täyteen paikalliskulttuurin ystäviä. Konsertissa kuultiin kaikki omakustanteena julkaistun Kujalla-levyn 13 biisiä, joista yhdeksän on kokonaan omaa tuotantoa eli itse sävellettyjä ja sanoitettuja.
Modernia kansanmusiikkia esittävän trion levyllä on kaksi sellaistakin kappaletta, joihin on yhdistetty poppia valtakunnan huipulta: osia Erinin Popeda- sekä Vesalan Tytöt ei soita kitaraa -biiseistä.

 

 

 

 

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry