Domuksen myynnistä käydään neuvotteluja

Domus Yhtiöiden konkurssipesä on todennäköisesti löytämässä ostajan. Konkurssipesänhoitaja Hannu Ylönen arvelee, että Loimaan ja Korian tehtaat tullaan myymään eri ostajille.  Tehtaiden myyminen yhdessä samalle ostajalle ei ole kuitenkaan poissuljettu vaihtoehto. Domus Yhtiöillä oli ikkunatehdas Loimaalla ja kalustetehdas Kouvolan Korialla.

Konkurssipesänhoitaja Ylönen luonnehtii yhteydenottojen määrää varsin runsaaksi. Yhteydenottoja on tullut kotimaan lisäksi ulkomailta. Hän on tyytyväinen siihen, miten monta todella potentiaalista ostajaa konkurssipesä on tavoittanut. Keskustelua on käyty useampien ostajakandidaattien kanssa.

– Näillä, joiden kanssa asiaa punnitaan, on kokemusta, taitoa, tietoa ja pääomaa, Ylönen painottaa, mutta ei voi tässä vaiheessa kertoa ostajista enempää.

Pesänhoitaja arvioi, että tammikuun aikana tiedetään, kenen tai keiden kanssa neuvotteluja viedään kaupan teon suuntaan. Tällä hetkellä ostajaehdokkaiden kanssa on neuvoteltu muun muassa aikatauluista, jotka pyritään ottamaan huomioon kauppojen toteutuessa. Vaikka konkurssipesän tavoitteena on edetä myyntiprosessissa ripeästi, toiminnan siirtyminen ostajalle vienee aikaa.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus asetti Domus Yhtiöt Oy:n konkurssiin 19. joulukuuta ja tehtaan kaikki työntekijät irtisanottiin. Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo jätti velkojan konkurssihakemuksen marraskuussa, mutta Domus Yhtiöt hakeutui konkurssiin itse.

Katriina Reijonen

 

Lue lisää 5.1.2019 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla