Vastaava päätoimittaja Kati Uusitalo
Sunnuntai, 20. huhtikuuta. Nimipäivät: Lauha, Nella

Lappeenranta Bisonsin puolivälierävastustajaksi

Loimaan Lehti, KORIPALLO 5.4.2012 10:28:09

Nilan Bisons voitti kotonaan KTP:n niukasti 94–91. Bisonsin voitto tiesi sitä, että loimaalaisten puolivälierävastustajaksi rymistelee runkosarjassa seitsemänneksi sijoittunut Lappeenrannan NMKY.

Puolivälieräsarja alkaa Loimaalla ensi tiistaina. Torstaina pelataan Lappeenrannassa ja lauantaina jälleen Loimaalla. Välieriin selviää kolmella voitolla.

Keskiviikkona pelattu Korisliigan runkosarjan päätösottelu ei ollut Bisonsille merkityksetön, sillä voitolla joukkue varmisti sarjan kakkossijan ja samalla kotiedun puolivälieriin. Bisons myös tasoitti puntit KTP:n kanssa, joka oli voittanut kaksi joukkueiden kolmesta aiemmin pelaamasta ottelusta.

Ottelu alkoi loimaalaisilta vaisusti, sillä KTP oli ensimmäisessä erässä jo 15 pisteen karkumatkalla. Biisoneilta ei tuntunut onnistuvan mikään, kun taas KTP hyödynsi tilaisuutensa.

Biisonit ryhdistäytyivät ottelun toiseen erään ja ajoittain näytti jo siltä, että kotijoukkue karkaa vierailta. KTP ei kuitenkaan luovuttanut. Ottelun lopussa KTP nousi enää pisteen päähän Bisonsista, mutta kotijoukkueen ote piti kotkalaisten kiristä huolimatta.

Ottelun hahmoina olivat Bisonsin Martin Zeno ja KTP:n Timothy Blue. Bisonsin kokoonpanosta oli keskiviikkona sivussa Ryan McDade alaselkävaivojen takia.

Bisons voitti ensimmäisellä Korisliigakaudellaan huikeat 28 ottelua 40 pelaamastaan ottelusta.

KTP-ottelun tunnelmiin pääset oheisen videoklipin kautta.

Lari Kiviranta

Kerro kaverille
UUTISET
17. huhtikuuta
16. huhtikuuta
15. huhtikuuta
14. huhtikuuta
11. huhtikuuta
10. huhtikuuta
9. huhtikuuta
8. huhtikuuta
7. huhtikuuta
Copyright © 2010-2014 Loimaan Lehti