Loimaan Lehti ilmestyy kolme kertaa viikossa, mutta uutistoimitus työskentelee ajankohtaisten ilmiöiden parissa päivittäin.

Uutiset julkaistaan verkossa heti niiden valmistuttua, ja lukijana sinun kannattaakin seurata paikallista uutisvirtaa reaaliajassa.

Paikallislehtesi mobiilisovellus julkaistiin syksyllä 2021 ja se onkin jo monen lukijan puhelimessa tai tabletilla. Jos et ole vielä ladannut sovellusta, tee se nyt. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Google Play –kaupasta ja Applen AppStoresta.

Digisisällöt toimivat kaikissa välineissä samoilla tunnuksilla, jotka saat tilaajapalvelusta digitilauksen aktivoinnin yhteydessä.

Plus-tilaajana sinulla on käytettävissäsi paperisen lehden lisäksi digisisällöt verkkosivuilla, mobiilisovelluksessa ja päivän digilehti. Mittavaa arkisto digilehtiä vuosien varrelta löytyy myös lehtesi verkkosivulta. Pääset selaamaan kaikkia tilaajille tarkoitettuja sisältöjä osoitteessa www.loimaanlehti.fi, kun kirjaudut sisään digitunnuksillasi.

Kaikissa kirjautumiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee tilaajapalvelu numerossa 02-770 2626 arkisin kello 8.15–15.45