Koti Loimaalta 2018

Yhteystiedot

Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa
Vaihde: (02) 588 8000

Konttori ja toimitus avoinna ma–pe klo 9–14

Kustantaja: Priimus Media Oy. Priimus-konserni on osa TS-yhtymää.

Viestit toimitukseen: toimitus(at)loimaanlehti.fi
Ilmoitukset: ilmoitukset(at)loimaanlehti.fi
Henkilökohtaiset sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)loimaanlehti.fi

 

Kati Uusitalo

Päätoimittaja

02 588 8030, 050 555 7526

Töissä innostun ihmisistä ja täkäläisen elämän pyydystämisestä kaikissa muodoissaan seudun oman lehden sivuille. Ensimmäisen jutun tein Loimaan Lehteen vuonna 1998, mutta paljon uutta ja ihmeellistä näissä hommissa näkee ja kuulee edelleen harva se päivä – aamulla ei koskaan tiedä, mitä päivä tuo ja mihin se vie. Hiihdän ja pyöräilen liikkumisen ilosta. Viimeksi hurahdin kahvakuulailuun… Mieli lepää myös puutarhassa kykkiessä – kasvun ihme jaksaa ilahduttaa ja yllättää.

 

Sampsa Hakala

Toimitussihteeri

02 588 8031

Pidän suomesta. Lyhennän pulppuilevaisuuksia eli karsin teksteistä turhia sanoja, rönsyileväisyyksiä ja virkakieltä. Vapaa-aikani menee nopeasti. En kerää tavaroita vaan kokemuksia. Matkustelen, polkupyöräilen, uin ja lojun. Yritän oppia muitakin kieliä. Huvitun tilannekomiikasta ja nopeasta sanailusta. En jaksa jankuttajia enkä tyhjiä tynnyreitä. Ihailen suomirockin parhaiden sanoittajien tiivistämiskykyä. Mieluummin vanha kuin aikuinen.

 

Tiina Naula

Toimitussihteeri

02 588 8032

Olen kotoisin Loimaan Kojonkulmalta ja olen Tampereen, Porin ja Forssan kautta palannut takaisin Loimaalle eikä paluuta Suomen palloilupääkaupunkiin olekaan tarvinnut katua. Työni ulottuu kunnallisten ja seurakunnallisten esityslistojen läpikäymisestä sosiaalisen median päivittämiseen, ja erityisen kiinnostunut olen siitä, miten Loimaan seudun urheilijat ja joukkueet menestyvät. Olen myös vapaa-ajalla innokas penkkiurheilija ja Bisonsin ja Hurrikaanin kannattaja, joka ei jätä kotiotteluita väliin ja käy mahdollisuuksien mukaan myös vieraspeleissä. Seuraan aktiivisesti myös raviurheilua, olen käynyt kaikissa Kuninkuusraveissa vuodesta 1988 ja kuulun Raviliigaan, joka omistaa hevosen.

 

Lari Kiviranta

Toimittaja

02 588 8035

Kasarin lapsi, mutta ysärin tatsi. Työssäni seuraan paikallista talouselämää ja politiikkaa. Yritän kertoa lukijoille selkokielellä heitä koskevista asioista. Aina tiedonhankinta ei ole helppoa, koska toisinaan joidenkin mielestä tietämätöntä kansaa on helpompi ohjailla. Vapaa-aika taittuu hiihtoladulla, kuntosalilla ja rumpujen takana. Lukemisen jätän mainitsematta, koska en perusta mukasivistyneestä sievistelystä.

 

Anu Salo

Toimittaja

02 588 8033

Olen ollut Loimaan Lehdessä toimittajana kauan, mutta itse perustyö on pysynyt samana. Kyselen, keskustelen, kirjoitan ja kuvaan. Se hetki, kun haastateltavan kanssa syntyy hyvä vuorovaikutustilanne, on parasta. Minuun kannattaa ottaa yhteyttä, kun tarjolla on jutunaihe elämän pehmeämmältä puolelta, ihmisenä olemisen ytimestä. Olen erityisen mielelläni välikappale sille, että kiinnostavat elämäntarinat päätyvät lehteen. Tykkään työstäni ja toivon, että se näkyy lopputuloksessa.

 

Pasi Salo

Toimittaja

02 588 8036

Olen työskennellyt toimittajana vuodesta 1997. Erikoisalani on sanomalehden kolmas kieli; olen suunnitellut ulkoasun seitsemään paikallislehteen ja opettanut taittamista useissa toimituksissa. Uskon, että tuotteen ulkonäöllä on aina merkitystä sisällöstä riippumatta. Luovun tästä ajatuksesta sitten, kun karamellejä ei enää värjätä ja muotoilla. Toimittajana olen kiinnostunut ihmisistä, mediasta, politiikasta ja taloudesta.

 

Veli-Matti Knuuti

Myyntipäällikkö

02 588 8020

Hoidan Loimaan Lehden ilmoitusmyyntiä vuosikausien kokemuksella. Olen työskennellyt aikaisemmin erikoistavarakaupassa ja edustajana, joten ymmärrän ilmoitusasiakkaiden kulloisiakin tarpeita. Hoidan asiakaskontakteja puhelimitse ja sähköpostitse sekä tekemällä asiakaskäyntejä ilmoittajien luokse. Maalaismaisema on ominta aluettani vapaa-aikana.

 

Riina Karila

Myyntineuvottelija

02 588 8024

Saappaani ovat syvellä savessa eli olen syntyperäinen loimaalainen. Minulla on kaupallisen alan koulutus, minkä lisäksi olen suorittanut Keskon myyjä- ja esimiesvalmennuksia työskennellessäni K-citymarketeissa Turussa ja Forssassa. Jalkaudun mielelläni asiakkaiden luo  ja haluan auttaa heitä löytämään sopivimmat ratkaisut monien vaihtoehtojen joukosta. Tiedän, että mainonnalla on iso merkitys, kun sen tekee oikeassa paikassa, oikeaan aikaan ja oikeassa suhteessa.
Lomilla lähden mielelläni Lappiin. Vapaaillat kuluvat kotia laittaen, kavereita treffaten ja Uuno-koiran kanssa ulkoillen.

 

Liisa Kivinen

Myyntineuvottelija

02 588 8021

Asiakaspalvelu on se minun juttuni. Päivän aikana piipahtaa tai soittaa monen moni vieras sekä tuttu. Sähköpostillakin hommat hoituvat sujuvasti, kyllä töitä riittää joka päivä aina neljään asti. Parhaani mukaan auttaa koitan, monta puhelua saan ja soitan.

Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

vastuullista journalismia

Arkistot

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 7, 16.2.2018

Fireman's dance Novida Loimaan lukion wanhojen esittämänä.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu