torstai 9. 2. 2023

Yhteystiedot

Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa
Vaihde: (02) 588 8000

Konttori ja toimitus ovat avoinna maanantaina ja torstaina kello 9-12. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse ja puhelimitse – palvelemme mielellämme!

Muista! Esimerkiksi Löytölaari-kuponkeja ja muita materiaaleja voit jättää lukolliseen postilaatikkoomme pihalla ihan juuri silloin, kun olet liikkeellä näillämain. Osoitteemme on Käsityöläiskatu 10, mutta sisäänkäynti on Väinämöisenkadun puolella, josta myös postilaatikko löytyy.

Kustantaja: Priimus Media Oy. Priimus-konserni on osa TS-yhtymää.

Viestit toimitukseen: toimitus(at)loimaanlehti.fi
Ilmoitukset: ilmoitukset(at)loimaanlehti.fi
Henkilökohtaiset sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)loimaanlehti.fi

 

Kati Uusitalo

Päätoimittaja

02 588 8030, 050 555 7526

Töissä innostun ihmisistä ja täkäläisen elämän pyydystämisestä kaikissa muodoissaan seudun oman lehden sivuille. Ensimmäisen jutun tein Loimaan Lehteen vuonna 1998, mutta paljon uutta ja ihmeellistä näissä hommissa näkee ja kuulee edelleen harva se päivä – aamulla ei koskaan tiedä, mitä päivä tuo ja mihin se vie. Hiihdän ja pyöräilen liikkumisen ilosta. Viimeksi hurahdin kahvakuulailuun… Mieli lepää myös puutarhassa kykkiessä – kasvun ihme jaksaa ilahduttaa ja yllättää.

 

Sampsa Hakala

Toimittaja, tuottaja

02 588 8031

Pidän suomesta ja editoinnista. Karsin teksteistä turhia sanoja, rönsyileväisyyksiä ja virkakieltä. Lempi-inhokkini on eri-sanan turha käyttö. ”Kisoihin osallistui kahdeksan eri maata.” Vapaa-aikani menee nopeasti. En kerää tavaroita vaan kokemuksia. Matkustelen, polkupyöräilen, uin ja lojun. Yritän oppia muitakin kieliä. Huvitun tilannekomiikasta ja nopeasta sanailusta. En jaksa jankuttajia enkä tyhjiä tynnyreitä. Ihailen suomirockin parhaiden sanoittajien tiivistämiskykyä. Mieluummin vanha kuin aikuinen.

 

Lari Kiviranta

Toimittaja

02 588 8035

Työssäni seuraan paikallista talouselämää ja politiikkaa. Yritän kertoa lukijoille selkokielellä heitä koskevista asioista.

 

Anu Salo

Toimittaja

02 588 8033

Olen ollut Loimaan Lehdessä toimittajana kauan, mutta itse perustyö on pysynyt samana. Kyselen, keskustelen, kirjoitan ja kuvaan. Se hetki, kun haastateltavan kanssa syntyy hyvä vuorovaikutustilanne, on parasta. Minuun kannattaa ottaa yhteyttä, kun tarjolla on jutunaihe elämän pehmeämmältä puolelta, ihmisenä olemisen ytimestä. Olen erityisen mielelläni välikappale sille, että kiinnostavat elämäntarinat päätyvät lehteen. Tykkään työstäni ja toivon, että se näkyy lopputuloksessa.

 

Marika Suuronen

Myyntipäällikkö

050 533 6313

Olen Loimaan lehden tuorein kasvo. Yhtymän lehdet ovat kuitenkin tulleet tutuksi vuosien aikana niin lukien,  freelancerina kirjoittaen ja kuvaten sekä sekä myös vuosien ajan ilmoitusasiakkaana.
Olen saanut elämässäni olla monessa mukana ja sitä kaikkea hyödynnän myös tässä työssäni asiakkaiden palvelemiseen parhaani mukaan. Paikallisuus on tärkeää ja paikallislehdestämme ihmiset haluavat nähdä juuri sinun yrityksesi mainoksen!
Elämässä pitää olla rokkia, huumoria, ystäviä, iloisia ihmisiä, pitkiä keskusteluja, ihania eläimiä, teatteria, rauhoittavia hetkiä luonnossa ja pitkiä kävelyitä tai hiihtolenkkejä. Välillä pitää vain olla sohvannurkassa kutimet kädessä. Kuitenkaan vauhtia ja moottoreiden pärinää unohtamatta.
Onpa mainontasi tarve kertaluontoista tai toistuvaa, tehdään siitä yhdessä  toimivaa!

 

 

Anna-Mari Koskimies

Myyntineuvottelija

02 5888 962 

Luet juuri nyt ilmoitusta minusta, joka kertoo miten myös oma ilmoituksesi lehdessämme saa loistavan näkyvyyden. Olen ollut viimeiset kaksi vuotta yrityksen palveluksessa. Ensin Auranmaan Viikkolehdessä ja nykyään reviiri on ilokseni laajentunut myös Loimaan Lehteen. Luonteeltani olen reippaalla huumorintajulla varustettu ja iloisella sekä ammattitaitoisella myyntiasenteella toimiva paketti. Vapaa-ajan pitää kiireisenä miehen lisäksi kohta teini-ikäiset pojat sekä muutama rasavilli koira. Harrastan keppijumpasta alkaen kaikkea, mikä kulloinkin mieluisalta tuntuu. Rakastan aitoja ihmisiä ja elämyksiä.

Eija Kärkäs

Asiakaspalvelu

02 588 8021