tiistai 5. 12. 2023

Yhteystiedot

Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa
Vaihde: (02) 588 8000

Konttori ja toimitus ovat avoinna maanantaina ja torstaina kello 9-12. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse ja puhelimitse – palvelemme mielellämme!

Muista! Esimerkiksi Löytölaari-kuponkeja ja muita materiaaleja voit jättää lukolliseen postilaatikkoomme pihalla ihan juuri silloin, kun olet liikkeellä näillämain. Osoitteemme on Käsityöläiskatu 10, mutta sisäänkäynti on Väinämöisenkadun puolella, josta myös postilaatikko löytyy.

Kustantaja: Priimus Media Oy. Priimus-konserni on osa TS-yhtymää.

Viestit toimitukseen: toimitus(at)loimaanlehti.fi
Ilmoitukset: ilmoitukset(at)loimaanlehti.fi
Henkilökohtaiset sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)loimaanlehti.fi

 

Kati Uusitalo

Päätoimittaja

02 588 8030, 050 555 7526

Töissä innostun ihmisistä ja täkäläisen elämän pyydystämisestä kaikissa muodoissaan seudun oman lehden sivuille. Ensimmäisen jutun tein Loimaan Lehteen vuonna 1998, mutta paljon uutta ja ihmeellistä näissä hommissa näkee ja kuulee edelleen harva se päivä – aamulla ei koskaan tiedä, mitä päivä tuo ja mihin se vie. Hiihdän ja pyöräilen liikkumisen ilosta. Viimeksi hurahdin kahvakuulailuun… Mieli lepää myös puutarhassa kykkiessä – kasvun ihme jaksaa ilahduttaa ja yllättää.

 

Sampsa Hakala

Tuottaja

02 588 8031

Pidän suomesta ja editoinnista. Karsin teksteistä turhia sanoja, rönsyileväisyyksiä ja virkakieltä. Lempi-inhokkini on eri-sanan turha käyttö. ”Kisoihin osallistui kahdeksan eri maata.” Vapaa-aikani menee nopeasti. En kerää tavaroita vaan kokemuksia. Matkustelen, polkupyöräilen, uin ja lojun. Yritän oppia muitakin kieliä. Huvitun tilannekomiikasta ja nopeasta sanailusta. En jaksa jankuttajia enkä tyhjiä tynnyreitä. Ihailen suomirockin parhaiden sanoittajien tiivistämiskykyä. Mieluummin vanha kuin aikuinen.

 

Lari Kiviranta

Toimittaja

02 588 8035

Työssäni seuraan paikallista talouselämää ja politiikkaa. Yritän kertoa lukijoille selkokielellä heitä koskevista asioista.

 

Sari Holappa

Toimittaja

02 588 8036

Paikallislehden suola on monipuolisuus. Toimittajana kun pääsee kirjoittamaan ihan kaikesta. Joskus jopa siitä kuuluisasta avaruustieteestä. Hulvattomimmistakin ideoista kannattaa laittaa siis vinkkiä, sillä usein juuri niistä syntyy parhaimmat jutut. Päivät toimituksessa menevät vauhdilla uusien asioiden ja juttukeikkojen parissa. Tylsää minulla ei ole vapaa-ajallakaan, sillä se kuluu monissa rooleissa. Merkittävin niistä on jalkapalloäidin rooli. Usein olen myös koiranulkoiluttaja, siivooja, keittäjä ja joogi. Kaikki todella tärkeitä, jotkut jopa elintärkeitä.

 

Anna-Mari Koskimies

Myyntineuvottelija

02 5888 962 

Luet juuri nyt ilmoitusta minusta, joka kertoo miten myös oma ilmoituksesi lehdessämme saa loistavan näkyvyyden. Olen ollut viimeiset kaksi vuotta yrityksen palveluksessa. Ensin Auranmaan Viikkolehdessä ja nykyään reviiri on ilokseni laajentunut myös Loimaan Lehteen. Luonteeltani olen reippaalla huumorintajulla varustettu ja iloisella sekä ammattitaitoisella myyntiasenteella toimiva paketti. Vapaa-ajan pitää kiireisenä miehen lisäksi kohta teini-ikäiset pojat sekä muutama rasavilli koira. Harrastan keppijumpasta alkaen kaikkea, mikä kulloinkin mieluisalta tuntuu. Rakastan aitoja ihmisiä ja elämyksiä.

 

Riina Karila

Myyntineuvottelija

02 588 8026

Olen alkuperäinen loimaalainen ja toimin myyntineuvottelijana yritysasiakkaille. Palasin hiljattain pitkältä vanhempainvapaalta ja nyt olen innolla palvelemassa paikallisia yrittäjiä. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

Eija Kärkäs

Asiakaspalvelu

02 588 8021