Yhteystiedot

TILAUSASIAT JA YKSITYISHENKILÖIDEN ILMOITUKSET:

Puhelin: 02 770 2626, arkisin klo 8.15-16

Yleisöltä -palstan ilmoitukset (esim. kutsut, kiitokset, onnittelut, syntyneet), Löytölaarit sekä kuolinilmoitukset.

Verkko: www.tilaajapalvelija.fi

asiakaspalvelu@loimaanlehti.fi

Asiakaspalvelu konttorillamme on avoinna torstaisin kello 9-12. Käyntiosoite: Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa

Huom. Hoidatko yhdistyksenne tiedotus- ja ilmoitusasioita? Ota yhteyttä mediamyyntiimme, ilmoitukset@loimaanlehti.fi, tai puh. 02 5888026

JAKELUPÄIVYSTYS:

Puhelin: 02 269 3434, arkisin klo 6-16.30, viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 7-11

Verkko: www.tilaajapalvelija.fi/jakelupaivystys

Humppila, Ypäjä

puh. 0100 4070 pvm/mpm

Punkalaidun

puh. 0100 3355 pvm/mpm

Huittinen, Säkylä

puh. 0100 4080 pvm/mpm

 

Kustantaja: Priimus Media Oy. Priimus-konserni on osa TS-yhtymää.

TOIMITUS:

Viestit toimitukseen: toimitus(at)loimaanlehti.fi
Henkilökohtaiset sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)loimaanlehti.fi

 

Kati Uusitalo

Päätoimittaja

02 588 8030, 050 555 7526

Töissä innostun ihmisistä ja täkäläisen elämän pyydystämisestä kaikissa muodoissaan seudun oman lehden sivuille. Ensimmäisen jutun tein Loimaan Lehteen vuonna 1998, mutta paljon uutta ja ihmeellistä näissä hommissa näkee ja kuulee edelleen harva se päivä – aamulla ei koskaan tiedä, mitä päivä tuo ja mihin se vie. Hiihdän ja pyöräilen liikkumisen ilosta. Viimeksi hurahdin kahvakuulailuun… Mieli lepää myös puutarhassa kykkiessä – kasvun ihme jaksaa ilahduttaa ja yllättää.

 

Sampsa Hakala

Tuottaja

02 588 8031

Pidän suomesta ja editoinnista. Karsin teksteistä turhia sanoja, rönsyileväisyyksiä ja virkakieltä. Lempi-inhokkini on eri-sanan turha käyttö. ”Kisoihin osallistui kahdeksan eri maata.” Vapaa-aikani menee nopeasti. En kerää tavaroita vaan kokemuksia. Matkustelen, polkupyöräilen, uin ja lojun. Yritän oppia muitakin kieliä. Huvitun tilannekomiikasta ja nopeasta sanailusta. En jaksa jankuttajia enkä tyhjiä tynnyreitä. Ihailen suomirockin parhaiden sanoittajien tiivistämiskykyä. Mieluummin vanha kuin aikuinen.

 

Lari Kiviranta

Toimittaja

02 588 8035

Työssäni seuraan paikallista talouselämää ja politiikkaa. Yritän kertoa lukijoille selkokielellä heitä koskevista asioista.

 

Sari Holappa

Toimittaja

02 588 8036

Paikallislehden suola on monipuolisuus. Toimittajana kun pääsee kirjoittamaan ihan kaikesta. Joskus jopa siitä kuuluisasta avaruustieteestä. Hulvattomimmistakin ideoista kannattaa laittaa siis vinkkiä, sillä usein juuri niistä syntyy parhaimmat jutut. Päivät toimituksessa menevät vauhdilla uusien asioiden ja juttukeikkojen parissa. Tylsää minulla ei ole vapaa-ajallakaan, sillä se kuluu monissa rooleissa. Merkittävin niistä on jalkapalloäidin rooli. Usein olen myös koiranulkoiluttaja, siivooja, keittäjä ja joogi. Kaikki todella tärkeitä, jotkut jopa elintärkeitä.

 

MEDIAMYYNTI:

Viesti mediamyyntiin: etunimi.sukunimi@loimaanlehti.fi

Anna-Mari Koskimies

Myyntineuvottelija

02 5888 962 

Luet juuri nyt ilmoitusta minusta, joka kertoo miten myös oma ilmoituksesi lehdessämme saa loistavan näkyvyyden. Olen ollut viimeiset kaksi vuotta yrityksen palveluksessa. Ensin Auranmaan Viikkolehdessä ja nykyään reviiri on ilokseni laajentunut myös Loimaan Lehteen. Luonteeltani olen reippaalla huumorintajulla varustettu ja iloisella sekä ammattitaitoisella myyntiasenteella toimiva paketti. Vapaa-ajan pitää kiireisenä miehen lisäksi kohta teini-ikäiset pojat sekä muutama rasavilli koira. Harrastan keppijumpasta alkaen kaikkea, mikä kulloinkin mieluisalta tuntuu. Rakastan aitoja ihmisiä ja elämyksiä.

 

Riina Karila

Myyntineuvottelija

02 588 8026

Olen kahden alle kouluikäisen vauhdikkaan lapsen äiti ja perheemme asuu Loimaan keskustan lähellä maalaismaisemassa. Vapaa-aikana sydäntäni lähellä on yhdistystoiminta lasten ja nuorten hyväksi sekä itseni kehittäminen aurinkoisessa naisporukassa.

Olen paljasjalkainen loimaalainen ja saan työssäni myydä näkyvyyttä Loimaan Lehden kaikissa kanavissa upeille yrityksille meillä ja muualla 🙂 Ota rohkeasti yhteyttä – se kannattaa, tavoitamme nimittäin viikoittain yli 20 000 ihmistä lähiseudulla!