Yhteystiedot

Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa
Vaihde: (02) 588 8000

Konttori ja toimitus avoinna ma–pe klo 9–13

Kustantaja: Priimus Media Oy. Priimus-konserni on osa TS-yhtymää.

Viestit toimitukseen: toimitus(at)loimaanlehti.fi
Ilmoitukset: ilmoitukset(at)loimaanlehti.fi
Henkilökohtaiset sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)loimaanlehti.fi

 

Kati Uusitalo

Päätoimittaja

02 588 8030, 050 555 7526

Töissä innostun ihmisistä ja täkäläisen elämän pyydystämisestä kaikissa muodoissaan seudun oman lehden sivuille. Ensimmäisen jutun tein Loimaan Lehteen vuonna 1998, mutta paljon uutta ja ihmeellistä näissä hommissa näkee ja kuulee edelleen harva se päivä – aamulla ei koskaan tiedä, mitä päivä tuo ja mihin se vie. Hiihdän ja pyöräilen liikkumisen ilosta. Viimeksi hurahdin kahvakuulailuun… Mieli lepää myös puutarhassa kykkiessä – kasvun ihme jaksaa ilahduttaa ja yllättää.

 

Sampsa Hakala

Toimitussihteeri

02 588 8031

Pidän suomesta. Lyhennän pulppuilevaisuuksia eli karsin teksteistä turhia sanoja, rönsyileväisyyksiä ja virkakieltä. Vapaa-aikani menee nopeasti. En kerää tavaroita vaan kokemuksia. Matkustelen, polkupyöräilen, uin ja lojun. Yritän oppia muitakin kieliä. Huvitun tilannekomiikasta ja nopeasta sanailusta. En jaksa jankuttajia enkä tyhjiä tynnyreitä. Ihailen suomirockin parhaiden sanoittajien tiivistämiskykyä. Mieluummin vanha kuin aikuinen.

 

Lari Kiviranta

Toimittaja

02 588 8035

Kasarin lapsi, mutta ysärin tatsi. Työssäni seuraan paikallista talouselämää ja politiikkaa. Yritän kertoa lukijoille selkokielellä heitä koskevista asioista. Aina tiedonhankinta ei ole helppoa, koska toisinaan joidenkin mielestä tietämätöntä kansaa on helpompi ohjailla. Vapaa-aika taittuu hiihtoladulla, kuntosalilla ja rumpujen takana. Lukemisen jätän mainitsematta, koska en perusta mukasivistyneestä sievistelystä.

 

Anu Salo

Toimittaja

02 588 8033

Olen ollut Loimaan Lehdessä toimittajana kauan, mutta itse perustyö on pysynyt samana. Kyselen, keskustelen, kirjoitan ja kuvaan. Se hetki, kun haastateltavan kanssa syntyy hyvä vuorovaikutustilanne, on parasta. Minuun kannattaa ottaa yhteyttä, kun tarjolla on jutunaihe elämän pehmeämmältä puolelta, ihmisenä olemisen ytimestä. Olen erityisen mielelläni välikappale sille, että kiinnostavat elämäntarinat päätyvät lehteen. Tykkään työstäni ja toivon, että se näkyy lopputuloksessa.

 

Pasi Salo

Toimittaja

02 588 8036

Olen työskennellyt toimittajana vuodesta 1997. Erikoisalani on sanomalehden kolmas kieli; olen suunnitellut ulkoasun seitsemään paikallislehteen ja opettanut taittamista useissa toimituksissa. Uskon, että tuotteen ulkonäöllä on aina merkitystä sisällöstä riippumatta. Luovun tästä ajatuksesta sitten, kun karamellejä ei enää värjätä ja muotoilla. Toimittajana olen kiinnostunut ihmisistä, mediasta, politiikasta ja taloudesta.

 

Veli-Matti Knuuti

Myyntipäällikkö

02 588 8020

Hoidan Loimaan Lehden ilmoitusmyyntiä vuosikausien kokemuksella. Olen työskennellyt aikaisemmin erikoistavarakaupassa ja edustajana, joten ymmärrän ilmoitusasiakkaiden kulloisiakin tarpeita. Hoidan asiakaskontakteja puhelimitse ja sähköpostitse sekä tekemällä asiakaskäyntejä ilmoittajien luokse. Maalaismaisema on ominta aluettani vapaa-aikana.

 

Tiina Järvinen           

Myyntineuvottelija

02 588 8025

Olen tehnyt myyntityötä jo parikymmentä vuotta. Loimaan Lehti on paikkakunnan hengen luoja, ja yli satavuotiaan vahvan tuotteen takana on helppo seistä. Lehden ydinlevikkialue on mukavaa maaseutua, joka on tällaiselle maalaistytölle miellyttävä toimintaympäristö.  Vapaa-aikanani olen mukana vanhempaintoimikunnassa ja MLL:n toiminnassa. Pidän lavatansseista ja olen pyörähdellyt myös Saviseudun lavoilla.

 

Eija Kärkäs

Asiakaspalvelu

02 588 8021