Vastakkaisuuksista vahva duo

LOIMAA Kaksi naista. Toisella on ääni, toisella soittotaito. Näin sai alkunsa Sanna Lehti Duo.

Musiikki on tärkeä vapaa-ajan harraste Sanna Lehdelle ja Minna Grön-Uusitalolle. Naisten duo on perustettu maaliskuussa. Kuva: Maija Paloposki.

Musiikki on tärkeä vapaa-ajan harraste Sanna Lehdelle ja Minna Grön-Uusitalolle. Naisten duo on perustettu maaliskuussa. Kuva: Maija Paloposki.

Sanna Lehti Duon muodostavat laulaja Sanna Lehti ja sähköpianisti Minna Grön-Uusitalo. Kokoonpano sai alkunsa maaliskuun alussa, kun Sanna oli jo pitkään hakenut rinnalleen kitaristia. Sellaista ei tahtonut löytyä, mutta vastaan tuli jotain vielä parempaa: koskettimet hallitseva Minna.
– Piano on tunnelmallisempi kuin kitara, ja täydentää kokoonpanoamme hyvin, kaksikko tuumii.
– Pelkkää hempeilyä se ei kuitenkaan ole, vaan musiikki on paljonkin muokattavissa.

Maija Paloposki

 

Lue lisää 16.8.2014 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla