Muuttoaika

Vastakkaisuuksista vahva duo

LOIMAA Kaksi naista. Toisella on ääni, toisella soittotaito. Näin sai alkunsa Sanna Lehti Duo.

Musiikki on tärkeä vapaa-ajan harraste Sanna Lehdelle ja Minna Grön-Uusitalolle. Naisten duo on perustettu maaliskuussa. Kuva: Maija Paloposki.

Musiikki on tärkeä vapaa-ajan harraste Sanna Lehdelle ja Minna Grön-Uusitalolle. Naisten duo on perustettu maaliskuussa. Kuva: Maija Paloposki.

Sanna Lehti Duon muodostavat laulaja Sanna Lehti ja sähköpianisti Minna Grön-Uusitalo. Kokoonpano sai alkunsa maaliskuun alussa, kun Sanna oli jo pitkään hakenut rinnalleen kitaristia. Sellaista ei tahtonut löytyä, mutta vastaan tuli jotain vielä parempaa: koskettimet hallitseva Minna.
– Piano on tunnelmallisempi kuin kitara, ja täydentää kokoonpanoamme hyvin, kaksikko tuumii.
– Pelkkää hempeilyä se ei kuitenkaan ole, vaan musiikki on paljonkin muokattavissa.

Maija Paloposki

 

Lue lisää 16.8.2014 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.