Stubb ja Haavisto jatkavat – miten toisella kierroksella edetään?

0
LL Arkisto

Kokoomuksen Alexander Stubb ja valitsijayhdistyksen Pekka Haavisto kohtaavat presidentinvaalissa toisella kierroksella. Ennakkoäänestys alkaa jo keskiviikkona ja varsinainen vaalipäivä on 11. helmikuuta.

Stubb sai äänistä 27,2 prosenttia ja Haavisto 25,8 prosenttia (tilanne klo 23, kun äänistä laskettu 99,9 prosenttia).

Loimaan Lehti kertoo maanantaina netissä ja tiistain lehdessä, miten kakkoskierroksen vaalityötä paikallisesti tehdään ja mitä suunnitelmia kahden viikon kampanjalla on – miten kosiskellaan esimerkiksi Jussi Halla-ahon ja Olli Rehnin kannattajien ääniä. Perkaamme myös, miten äänestysalueiden erot näkyivät ja miten äänestysinnon kävi.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän