Muuttoaika

Kolari ohitustilanteessa Ysitiellä

LOIMAA Valtatie 9:llä sattui henkilöauton ja puoliperävaunuyhdistelmän välinen onnettomuus maanantaina aamulla.
Ajoneuvot olivat matkalla Tampereen suuntaan. Henkilöauton edessä oli ajanut pyöräkuormaaja. Yhdistelmän kuljettaja kertoi nähneensä henkilöauton pyöräkuormaajan takana ja odottaneensa hetken, että henkilöauto lähtee ohittamaan pyöräkuormaajaa. Näin ei tapahtunut, joten yhdistelmän kuljettaja lähti ohittamaan edellään mennyttä henkilöautoa ja pyöräkuormaajaa.
Kun yhdistelmä oli vastaantulevien kaistalla, sen kuljettaja huomasi pyöräkuormaajan kuljettajan viittoilevan hänelle, sillä henkilöauton kuljettaja oli lähtenyt ohittamaan pyöräkuormaajaa samaan aikaan kuin yhdistelmä.
Henkilöauton vasen kylki otti kiinni yhdistelmään, ja auto suistui törmäyksen voimasta perä edellä tien vasemmalle puolelle ojaan.
Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlassa letkajenkkaa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa letkajenkka eli letkis.