Kolari ohitustilanteessa Ysitiellä

0

LOIMAA Valtatie 9:llä sattui henkilöauton ja puoliperävaunuyhdistelmän välinen onnettomuus maanantaina aamulla.
Ajoneuvot olivat matkalla Tampereen suuntaan. Henkilöauton edessä oli ajanut pyöräkuormaaja. Yhdistelmän kuljettaja kertoi nähneensä henkilöauton pyöräkuormaajan takana ja odottaneensa hetken, että henkilöauto lähtee ohittamaan pyöräkuormaajaa. Näin ei tapahtunut, joten yhdistelmän kuljettaja lähti ohittamaan edellään mennyttä henkilöautoa ja pyöräkuormaajaa.
Kun yhdistelmä oli vastaantulevien kaistalla, sen kuljettaja huomasi pyöräkuormaajan kuljettajan viittoilevan hänelle, sillä henkilöauton kuljettaja oli lähtenyt ohittamaan pyöräkuormaajaa samaan aikaan kuin yhdistelmä.
Henkilöauton vasen kylki otti kiinni yhdistelmään, ja auto suistui törmäyksen voimasta perä edellä tien vasemmalle puolelle ojaan.
Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.