Ekana liikkeelle! – Löytyisikö näistä sinulle uusi harrastus?

LOIMAAN seudun urheiluseurat ja yhdistykset ovat ahkeroineet seudun 6–12-vuotiaille liikunnallisen syyskuun. Päivän lehdessä ja alla näkyvässä lehden sivussa mainittuihin harjoituskertoihin voi mennä maksutta kokeilemaan lajia – ja mikä parasta, vähintään kolmessa harjoituksessa käyneet voivat osallistua arvontaan, jossa on liikunnallisia palkintoja.  Ekana liikkeelle -kampanjan ideoivat Loimaan Jankon lentopallojaosto, Loimaan Uimaseura ja Loimaan Lehti.

Loimaan Lehden päätoimittaja Kati Uusitalo, Loimaan Uimaseuran valmentaja Marko Isomaa ja Loimaan Jankon lentopallojaoston toiminnanjohtaja Katariina Kojo kannustavat seuroja järjestämään lapsille mahdollisuuden kokeilla maksutta liikuntaa. Kuva: Kiti Salonen

Loimaan Lehden päätoimittaja Kati Uusitalo, Loimaan Uimaseuran valmentaja Marko Isomaa ja Loimaan Jankon lentopallojaoston toiminnanjohtaja Katariina Kojo kannustavat seuroja järjestämään lapsille mahdollisuuden kokeilla maksutta liikuntaa. Kuva: Kiti Salonen

Sivu aukeaa ja sen voi tulostaa painamalla alla olevaa linkkiä:

LON2708_19

 

 

Lue lisää 27.8.2015 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla