Ekana liikkeelle! – Löytyisikö näistä sinulle uusi harrastus?

0

LOIMAAN seudun urheiluseurat ja yhdistykset ovat ahkeroineet seudun 6–12-vuotiaille liikunnallisen syyskuun. Päivän lehdessä ja alla näkyvässä lehden sivussa mainittuihin harjoituskertoihin voi mennä maksutta kokeilemaan lajia – ja mikä parasta, vähintään kolmessa harjoituksessa käyneet voivat osallistua arvontaan, jossa on liikunnallisia palkintoja.  Ekana liikkeelle -kampanjan ideoivat Loimaan Jankon lentopallojaosto, Loimaan Uimaseura ja Loimaan Lehti.

Loimaan Lehden päätoimittaja Kati Uusitalo, Loimaan Uimaseuran valmentaja Marko Isomaa ja Loimaan Jankon lentopallojaoston toiminnanjohtaja Katariina Kojo kannustavat seuroja järjestämään lapsille mahdollisuuden kokeilla maksutta liikuntaa. Kuva: Kiti Salonen
Loimaan Lehden päätoimittaja Kati Uusitalo, Loimaan Uimaseuran valmentaja Marko Isomaa ja Loimaan Jankon lentopallojaoston toiminnanjohtaja Katariina Kojo kannustavat seuroja järjestämään lapsille mahdollisuuden kokeilla maksutta liikuntaa. Kuva: Kiti Salonen

Sivu aukeaa ja sen voi tulostaa painamalla alla olevaa linkkiä:

LON2708_19

 

 

Lue lisää 27.8.2015 lehdestä