Sateenuhka loi jännitystä Okraan

ORIPÄÄ  Tuo jännitystä, sataako vai ei. Jos koko päiväksi olisi luvattu sadetta, olisi varmaan jäänyt tulematta, lastensa kanssa Okraan Äänekoskelta saapuneet Kirsi ja Timo Hintikka miettivät.

Okra-maatalousnäyttely avautui keskiviikkona Oripäässä pilvipoutaisessa säässä. Tiedottaja Satu Paananen toivoi, ettei sateen uhka pelästytä kävijöitä, sillä nyt ei ole ainakaan liian kuuma laajan näyttelyalueen kiertelyyn.

Aamun ensitunteina vilske ei ollut ehkä yhtä kova kuin kaksi vuotta sitten, mutta kentällä oli Paanasen mukaan hyvä meininki. Näyttelyosastoihin on panostettu, ja varsinkin lapsiperheet olivat lähteneet runsaslukuisesti liikkeelle.

Laura Hintikalle, 4, aamun merkittävimmät tapahtumat olivat ilmapallon ja kahden karkin saaminen näyttelyosastoilta. Timo Hintikka tutustui tositarkoituksella puutavarakuormaajiin ja metsäkärryihin.

Täällä koneet näkee samassa paikassa. Useampia hyvä vaihtoehto on tullut jo vastaan.

Okra jatkuu Oripään lentokentällä lauantaihin asti.

 

Lännenratsastus on uutta Okrassa. Avajaispäivänä nähtiin myös suomenhevosten katrilli.

 

Eläinosaston päätähtinä ovat tällä kertaa 103 lammasta, jotka edustavat lähes kaikkia Suomessa esiintyviä lammasrotuja.

 

Aino Niemelä pääsi käyttämään Okrassa kodin rakennustyömaalta tuttua työkalua. Naula iskeytyi napakasti koivupölliin.

 

Varusteita löytyy, jos sade yllättää.

 

Suunnaksi Loimaa. Kaupungin korttelissa ovat esillä yritykset, harrastukset, palvelut ja työpaikat.

 

Laura, Antti, Kirsi ja Timo Hintikka tulivat Okraan Äänekoskelta. Timo Hintikka perehtyi näyttelyssä puutavarakuormaajiin ja metsäkärryihin.

 

Lue lisää 5.7.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola vko 46
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla