Timo Tolppanen pitää Varhan suunnitelmia ”versiona numero yksi”

0
Timo Tolppanen näkee, että hyvinvointialueen nyt esittämät suunnitelmat ovat vasta ensimmäinen versio ja Oripään haastaa Varhaa miettimään, miten terveyspalveluja voitaisiin jatkossakin kunnassa tarjota.

Oripää

– On hienoa, että versio numero yksi on tullut palveluverkosta esille. Tästä sitä voidaan kehittää paremmaksi, kunnanjohtaja Timo Tolppanen summaa Varhan suunnitelmaluonnosta sote-keskuspalveluverkosta.
Palveluiden keskittäminen on yksi tapa, hän pohtii.
– Kun poliisipalvelut keskitettiin niin tarvittiin liikkuvaa poliisia. Nyt on liikkuva poliisikin lakkautettu. Toivottavasti kuitenkin liikkuville sote-palveluille ja digipalveluille saadaan hyvä alku.
Hän sanoo, että Oripää on valmis kehittämään palvelutalon toimintaa niin, että siellä on terveydenhuollon- ja lääkärinpalveluja jatkossakin.
– Tehdään kiinteistöstä yhdessä toimiva palvelukokonaisuus. Palvelutalokiinteistö on muutoskykyinen ja vastaa tulevaisuuden tarpeisiin. Olemme valmiit rakentamaan yhteistyössä Varhan kanssa hyviä palveluja.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän