Ypäjällä paloi jälleen omakotitalo ­– talosta löytyi vainaja

YPÄJÄN Maijanpolulla tuhoutui sunnuntain vastaisena yönä pieni omakotitalo. Palonsyyn tutkinnan yhteydessä poliisi löysi talosta vainajan.

Hämeen poliisi selvittää vainajan henkilöllisyyttä ja kuolemansyytä. Alustavan selvityksen perusteella asiaan ei epäillä liittyvän rikosta.

Pelastuslaitos sai tulipalosta hälytyksen hieman ennen kello kolmea yöllä. Omakotitalon sammutustöihin osallistui kymmenkunta yksikköä.

Ypäjällä paloi omakotitalo viimeksi viikko sitten maanantain vastaisena yönä. Myös tuosta talosta löytyi vainaja (LL 5.7.)

 

Omakotitalo tuhoutui tulipalossa totaalisesti. Kuva: Simo Päivärinta.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola vko 46
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry