Poliisi pyytää tietoja Oripään liikerakennuspalosta

0
Rakennus sijaitsee kantatien 41:n tuntumassa. Kuva: Timo Koskensalo.

Lounais-Suomen poliisi selvittää maanantaina 11. maaliskuuta Oripäässä Salamäentiellä tapahtunutta liikerakennuksen tulipaloa. Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä ja havaintoja tulipalon selvittämiseksi.

Liikerakennuksen tulipalosta ilmoitettiin hätäkeskukseen sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 3.40. Kiinteistössä ei ollut tapahtuma-aikaan ihmisiä. Tulipalo aiheutti rakennukselle ja sen irtaimistolle mittavat vahingot.

Poliisi epäilee tulipaloa tahallaan sytytetyksi. Asiaa tutkitaan törkeänä vahingontekona.

Poliisi pyytää yleisöltä tietoja ja havaintoja palopaikan läheisyydessä Salamäentiellä yöllä mahdollisesti liikkuneista henkilöistä tai ajoneuvoista. Kaikki tiedot ja vihjeet tulipalosta voi lähettää Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän