Miten käy loimaalaisten ehdokkaiden? Seuraa tulosiltaa Loimaan Lehden verkkosivuilta

0

Loimaan Lehti tarjoaa lukijoilleen aluevaalien tulospalvelun verkossa. Palvelu kertoo tällä sivustolla sunnuntaina kello 20 alkaen, miltä uusi hyvinvointialueen aluevaltuusto näyttää heti ennakkoäänten jakauman tultua julki. Sivustolla seurataan laskennan edistymistä ja kerrotaan lopullinen tulos.

Tulospalvelusta voit katsoa myös, pääsevätkö loimaalaiset ehdokkaat läpi ja miten Loimaalla äänestettiin.

Varsinais-Suomen tulosten lisäksi palvelusta löytyvät tiedot koko Suomesta ja muista hyvinvointialueista.

ALUEVAALEISSA valitaan Varsinais-Suomeen ensimmäinen aluevaltuusto, joka vastaa koko maakunnan sosiaali-, terveys ja pelastuspalveluista. Sunnuntaina selviää, ketkä ovat ne 79 valtuutettua, jotka päättävät Varsinais-Suomen hyvinvointialueen asioista.

Aluevaltuuston työ alkaa tämän vuoden maaliskuussa. Varsinais-Suomen uusi hyvinvointialue aloittaa ensi vuoden alussa.