Muuttoaika

Nico Oksanen voitti ennätystyönnöllä

YLEISURHEILU Loimaan Voiman Nico Oksanen voitti miesten kuulantyönnön Loppiaiskisoissa Turussa ennätystuloksellaan 15,74. Hänen vanha ennätyksensä oli 15,16 kesältä 2013. Turun tulos on tällä hetkellä hallikauden tilastokärki Suomessa.
Toiseksi sarjassa tuli Loimaan Jankon Mikko Toiviainen tuloksella 15,26.
Oksasen mukaan kisaa edelsi puolen vuoden tauko kaikesta kuulantyöntöön liittyvästä ja tulos ylittää tulevan kesän Kalevan kisoihin vaadittavan rajan. Kalevalaiset käydään Porissa.
Seuraavaksi Oksanen tähtäimessä ovat SM-hallit Tampereella 21.–22.2 ja Turussa 27.2.–1.3.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Suomi 100

Pala Kakkua

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Laulu Suomen soi Heimolinnassa

Laulu Suomen soi -kuorotapahtuma Heimolinnassa 1.10.2017. Suomen laulun yhteislauluna yleisön kanssa kajauttavat Loimaan mieslaulajat, Loimaan naislaulajat ja Viihdekuoro LoiMaalaiset.

Höyryjuna Ukko-Pekka saapuu Loimaan asemalle

Höyryjuna Ukko-Pekka saapuu Loimaan asemalle 17.9.

Porrasjuoksua Melliläjärvellä, 21.8.2017, Loimaan Lehti

Porrasjuoksu on saavuttanut suosiota ja sitä käyttävät treeneissään sekä tavalliset kuntoilijat että aktiiviharrastajat. Eveliina Kolin vetämät juoksukoulun oppilaat näyttävät tässä videoissa, millaisia liikkeitä portaissa voi tehdä. Lue myös Loimaan Lehden juttu treeneistä 24.8.2017.