Loimaan kaupungin uudeksi liikuntapäälliköksi haki 20 henkilöä

0

LOIMAAN kaupungin liikuntapalvelupäällikön haku päättyi tiistaina, ja virkaan haki 20 henkilöä.
Hakijat ovat liikunnanohjaaja AMK Aliisa Mäkinen Tampereelta, liikunnanohjaaja YAMK Anne-Mari Paavilainen Kaarinasta, KTM Anu Pitkänen Loimaalta, tradenomi YAMK Hanna Nieminen Turusta, liikunnan ja vapaa-ajan tutkinnon AMK suorittanut Heikki Packalen Raumalta, kasvatustieteen kandidaatti Ilpo Virtanen Nousiaisista, sotatieteiden maisteri Jan Westerberg Turusta, sosionomi AMK Janiika Toivoniemi Aurasta, PhD ja sotatieteiden maisteri Jukka Huovinen Tampereelta, FM Katariina Murtolahti Forssasta, liikunnanohjaaja AMK Markus Salo Loimaalta, liikunnanohjaaja AMK Mina Taipale Tampereelta, liikuntatieteiden maisteri Rami Oksanen Tampereelta, HTM Tuomas Heikkonen Nurmijärveltä, liikuntatieteiden maisteri Veera Hälli Somerolta, liikuntaohjaaja AMK Jan Hydén Porista, liikunnanohjaaja YAMK Riku Ollikainen Rovaniemeltä, master’s degree programme in responsible management and business of sport -tutkinnon suorittanut Pekka Petäkoski Söderkullasta, liikunnanohjaaja Samuli Rajala Porista ja liikunnanohjaaja AMK Essi Suutela Somerolta.

Loimaan kaupungin liikuntasihteeri Tarja Lähdemäki eläköityi aiemmin syksyllä.
Kaupunginhallitus on päättänyt muuttaa liikuntasihteerin nimikkeen liikuntapalvelupäälliköksi. Virka on tarkoitus täyttää ensi vuoden alusta.