Väsynyt Bisons jäi Kouvolassa pisteittä

KORIPALLO Kouvot–Bisons Loimaa 85–66 (38–32).

Biisonien ja Kouvojen välinen ottelu päättyi loimaalaisittain mollivoittoisesti perjantaina. Kouvot oli vahvempi kotisalissaan 19 pisteellä.

Bisons hallitsi peliä ensimmäiset 15 minuuttia. Toisen neljänneksen lopussa Bisons sortui hölmöihin virheisiin ja Kouvot pääsi 6–0 -jakson myötä toiselle puoliskolle kuuden pisteen johdossa. Kun isäntäjoukkue oli kerran saanut pelin haltuunsa, sitä ei enää pysäyttänyt mikään. Vaikeatkin ratkaisut upposivat ja kolmas neljännes kirjattiin Kouvoille 25–14. Ero repesi 20:n tuntumaan ja ottelu alkoi olla taputeltu.

– Kouvot oli hyvä ja ansaitsi voiton. Teimme virheitä, jotka johtuivat väsymyksestä, Greg Gibson totesi.

Isäntien tehokkaimmat olivat amerikkalaiset Andre Williamson (18/10/1) ja Jason Conley (22/6/1/3r). Loimaalaisista parhaiten osuivat Travis Nelson (12/3/1/1r/2t) ja Ian Hummer (23/3).

Lopputuloksen myötä sarjan kärkipää tasoittui entisestään. Kouvot nousi tasapisteisin Karhun ja Bisonsin kanssa. Katajakin kärkkyy vain yhden voiton päässä kolmikosta.

Biisonien on toivuttava nopeasti, sillä jo sunnuntaina se kohtaa Pietarin Zenitin vieraskentällä.

– Meillä on pelit sunnuntaina ja torstaina, joten meidän pitää rauhoittaa nyt mielemme, Gibson mietti.

Jesse Kojo

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla