Opintieläiset saivat testata ideansa Ankkuripaikassa

0
Sini Luoma, Riikka Savolainen ja Malla Hemminki testasivat uudenlaisen ravintolansa yritysidean käytännössä – idea maistui vielä paremmalta käytännössä kuin paperilla. Kuva: Kati Uusitalo
Sini Luoma, Riikka Savolainen ja Malla Hemminki testasivat uudenlaisen ravintolansa yritysidean käytännössä – idea maistui vielä paremmalta käytännössä kuin paperilla. Kuva: Kati Uusitalo

LOIMAA Opintien koulun yritysideointikisan voittaneet Malla Hemminki, Sini Luoma ja Riikka Savolainen pääsivät testaamaan ideaansa Ankkuripaikan ammattilaiskeittiöön. He nimittäin ehdottivat, että ravintolaan menevä tavis saisi valmistaa pitsansa ammattikokin opastuksella. Hyvää tuli, mutta aivan suoralta kädeltä ideaa ei voida viedä käytäntöön. Voittoisa trio totesi, että itse tekemällä oppii hyvin.

 

 

 

Lue lisää 5.3.2015 lehdestä