Loimaa olisi pysäköinninvalvojille kultakaivos

0
LL Arkisto/TS/Uudenkaupungin Sanomat

Voi tätä maailmaa, sano isoEsteri vainaa. Mot-ohjelmassa sanottiin, että meitä vanhoja asiakkaita opetetaan istuttamalla pari tuntia odottamassa hoitajalle tai lääkärille Terv.asemilla, jotta oppisimme ettei sinne niin vaan mennä vaan pitää hoitaa etänä kaikki muu paitsi avovammat tms. Kyllä tulee sellainen olo, että 40-luvulla syntyneet ovat yhteiskunnan riesa saatikka sitä vanhemmat.

Missä on kunnioitus ?

 

 

Kasarifestarit Humppilassa hienoa! Kaikki sinne!

 

 

Kohta tulee kesä ja joka kerrostalon parvekkeet on täynnä kukkasia, sit niitä kastellaan ja vedet ja mullat valuu joka paikkaan rakenteisiin. Ei tää kans mikään hyvä juttu oo parvekkeille. Pitäs laittaa rajoitus noille kukillekkin, samoin taas syksyllä kanervia ja sama juttu

 

 

Se onhan selvä että vedenkulutus laski kun kanisterikaupalla hätäisimmät sitä kantoi todisti sen lehden kuvatkin syksyllä.

Lotraaja

 

 

Invakortillinen-nimimerkille: eipä niissä Puistokadun yläpihan autoissa juuri näy invapysäköintilupia. Laiskuudesta ja minäminäminä-asenteesta siinä on pääosin kyse. Loimaalle kyllä kannattaisi muutenkin palkata pysäköinninvalvoja: rikemaksuja saisi kerättyä helposti esimerkiksi Turuntieltä, jossa on jatkuvasti autoja parkkeerattu ihan keskelle suojatietä.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän