”Takarivissä oli Pesonen”

0

Ihmettelenpä, että ihmisiä odotusaula täysi ja remonttimies sahata pölyyttää menemään ilman pölysuojauksia. Jos itse tekisin näin työssäni pääkaupunkiseudulla niin joutuisin edesvastuuseen moisesta ja esimerkiksi nuohoamaan ilmanvaihdon. Outoa, ettei säännökset koske Loimaata.

Kummastelija

 

Markku Sillanpää kaipasi taannoin tunnistusapua vanhaan valokuvaan Ypäjän rautatieläisistä. Kuulemma takarivin oikeanpuoleinen mies jäi vielä tunnistamatta. Hänen sukunimensä on Pesonen. Luultavasti asemamies vaatetuksesta päätellen.

Lukija Tampereelta

 

Hirvikosken koirien ulkoiluttajat ja autoilijat huomioivat yksinäisen hölkkäilijän oikein hyvin.

Hölkynkölkyn

 

LL. la 2.3. Hyvät artikkelit ja varsinkin kuvat lasten hiihdoista. Hyvä Marianne Rovio !

Pave

 

Loimaan Parkkiin ystävälliselle kassa rouvalle isot kiitokset 26.2 päivän iltapäivällä hyvästä vinkistä! Siitä johtuen sain apua pyöräkorjaaja Heinoselta, joka hymyssä suin korjasi pyöräni. Kiitos paljon Kiitos hyvästä palvelusta!

Anneli kiittää

 

Motorsportti on ihan kiva harrastus, mutta voisitko mennä vaikka montulle tai jonnekin pois taajamasta leikkimästä sillä mönkijällä aikuinen mies? Luulis että sunnuntaisin ois muutakin tekemistä, kun luisutella pitkin poikin kolmatta tuntia.

Naapurusto

 

Lähdempä tästä bisselle baariin. Lähdempä tästä syömään ravintolaan. Lähdempä tästä piikille käyttöhuoneelle.Tuskinpa tosikäyttäjä näin ajattelee kun tarve käytölle tulee?

Tarpeetonko käyttöhuone?

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän