Esteratsastuksen SM-kisa Ypäjällä

YPÄJÄ Esteratsastuksen SM-kisa ratsastetaan Ypäjällä 31.7.–2.8., mukana ovat kaikki ikäryhmät lapsiratsastajista senioreihin. Mestaruusluokkien lisäksi Ypäjällä nähdään kaikille avoimia luokkia. Kilpailuun osallistuu kaiken kaikkiaan noin 160 ratsukkoa.
SM-mitalit ratkaistaan kolmessa osakilpailussa. Viimeinen ja ratkaiseva koitos nähdään sunnuntaina, jolloin luokat alkavat alustavan aikataulun mukaan klo 8. Nuorten SM alkaa klo 12.30 ja senioreiden klo 14.15. Ratsastajat voivat osallistua muihin osakilpailuihin useammallakin hevosella, mutta sunnuntain ratkaisuhetkiin he joutuvat valitsemaan sen yhden hevosen, jolla mitalia tavoittelevat. Sunnuntaina ratsukot suorittavat kaksi kierrosta, joissa estekorkeudet ovat senioreilla 145 ja 150 cm, nuorilla 140 ja 145 cm ja junioreilla 130 ja 140 cm. Lapsiratsastajien mestaruuksissa sunnuntaina estekorkeudet ovat 115 ja 125 cm, isoilla poneilla 120 ja 130 cm ja pikkuponeilla 110 ja 115 cm.
– Keliolosuhteet ovat tänä kesänä olleet poikkeukselliset, ja sen seurauksena kisoja on useallakin paikkakunnalla jouduttu peruuttamaan. Voin ilokseni todeta, että Juhlakenttä on erinomaisessa kunnossa, eli meillä ei ole huolta mahdollisista sateistakaan. Pohja kestää hyvin, kertoo kilpailun johtaja Petri Meller.
Kilpailu ratsastetaan hevosurheilualueen kuitupohjaisella Juhlakentällä.

Esteratsastuksen SM-kisa Ypäjällä 31.7.–2.8.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla