Autot vaurioituivat kolarissa

LOIMAA Kaksi henkilöautoa törmäsi Kakkostien ja Kojonperäntien risteyksessä torstaina iltapäivällä. Henkilövahinkoja ei tullut, mutta autot vaurioituivat.
Poliisi epäilee ulkopaikkakuntalaisen naisen syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Nainen kuljetti henkilöautoa Kakkostietä pitkin Huittisten suuntaan, kun hänen tarkoituksenaan oli kääntyä vasemmalle Kojonperäntielle. Nainen kertoi poliisille, että hän ei huomannut vastaantulevaa henkilöautoa, vaan kääntyi tämän eteen sillä seurauksella, että autot kolaroivat. Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuudessa.

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla