Lava-auto törmäsi kuorma-auton perään

0
Lava-auto vaurioitui keulastaan pahoin, kun kuljettaja törmäsi sillä kuorma-autoon. Onnettomuus sattui perjantaina puolen päivän jälkeen 9-tiellä Mellilän ja Loimaan rajalla. Kuljettaja sai lieviä vammoja. (Kuva: Simo Päivärinta)

LOIMAA/MELLILÄ Varsinais-Suomen pelastuslaitos sai perjantaina hälytyksen kello 13.12, kun lava-auto oli ajanut 9-tiellä Mellilän ja Loimaan rajalla kuorma-auton perään. Poliisin tilannehuoneen mukaan alkoholilla ei ollut osuutta asiaan. Lava-autossa ollut kuljettaja loukkaantui lievästi, ja ensihoito kuljetti hänet jatkohoitoon. Kyydissä ei ollut matkustajia. Auto vaurioitui pahasti.

Pelastuslaitoksen tilannekeskuksen vuoroesimies Juha Nieminen sanoo, että pelastuslaitoksen yksiköt poistuivat paikalta alle tunnissa.

– Jouduimme sulkemaan kaistoja turvallisuuden vuoksi, koska kyseessä on vilkasliikenteinen väylä ja ajonopeudet ovat kovia.