Loimaa 1.7.-31.8.

Eurosta on erottava! Väyrynen esitteli Kansalaispuolueensa perusteita loimaalaisille

Janne Lukka sai omistuskirjoituksen Paavo Väyrysen kirjaan. Avustaja Kaija Huida kuittasi kaupat tehdyiksi. Kuva: Sampsa Hakala

Janne Lukka sai omistuskirjoituksen Paavo Väyrysen kirjaan. Avustaja Kaija Huida kuittasi kaupat tehdyiksi. Kuva: Sampsa Hakala

LOIMAA Kansalaispuoluetta perustava keskustan europarlamentaarikko ja kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen vieraili Loimaalla esittelemässä ajatuksiaan siitä, miksi Suomeen tarvitaan uusi puolue.
Väyrysen mielestä Suomen pitää järjestää kansanäänestys Suomen jäsenyydestä euroalueessa.
– Euroalue aiheuttaa Suomen kansantaloudelle joka vuosi miljardiluokan tappioita.
Väyrysen mukaan euroalueesta eroamisesta tulisi toki aluksi kustannuksia, mutta ne katettaisiin nopeasti, kun talous lähtisi kasvuun.
Eurossa pysyminen tarkoittaa Väyrysen mielestä sitä, että Suomi hyväksyy euroalueen muuttumisen velkaunioniksi ja ylikansalliseksi liittovaltioksi.

Sampsa Hakala

 

Lue lisää 3.3.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla