Okrassa ennätyksellisiä lukuja

Okra on halunnut profiloitua nimenomaan ammattilaisten näyttelynä. Kuva: Kati Uusitalo

Okra on halunnut profiloitua nimenomaan ammattilaisten näyttelynä. Kuva: Kati Uusitalo

ORIPÄÄ Okra-maatalousnäyttely teki jälleen uuden ennätyksen kävijämäärissä. Kaikkiaan Okrassa vieraili neljän päivän aikana 83 500 henkilöä.
Lauantaina tehtiin kaikkien aikojen ennätys, kun kävijöitä oli 24 200. Uusia ennätyksiä oli toki tehty jo perjantaina ja keskiviikkona sitä ennen. Keskiviikkona kävijöitä oli 21 500 ja perjantaina 22 800.
Myös näytteilleasettajien määrä oli ennätys. Esimerkiksi vuonna 2014 näytteilleasettajia oli noin 500, ja nyt määrä kipusi yli tuhanteen, kun mukaan lasketaan myös näytteilleasettajien osastoilla olleet sivunäytteilleasettajat eli yhden osaston katon alla olleet monet yritykset.

Kati Uusitalo

 

 

 

 

 

Lue lisää 12.7.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry