Okrassa ennätyksellisiä lukuja

Okra on halunnut profiloitua nimenomaan ammattilaisten näyttelynä. Kuva: Kati Uusitalo

Okra on halunnut profiloitua nimenomaan ammattilaisten näyttelynä. Kuva: Kati Uusitalo

ORIPÄÄ Okra-maatalousnäyttely teki jälleen uuden ennätyksen kävijämäärissä. Kaikkiaan Okrassa vieraili neljän päivän aikana 83 500 henkilöä.
Lauantaina tehtiin kaikkien aikojen ennätys, kun kävijöitä oli 24 200. Uusia ennätyksiä oli toki tehty jo perjantaina ja keskiviikkona sitä ennen. Keskiviikkona kävijöitä oli 21 500 ja perjantaina 22 800.
Myös näytteilleasettajien määrä oli ennätys. Esimerkiksi vuonna 2014 näytteilleasettajia oli noin 500, ja nyt määrä kipusi yli tuhanteen, kun mukaan lasketaan myös näytteilleasettajien osastoilla olleet sivunäytteilleasettajat eli yhden osaston katon alla olleet monet yritykset.

Kati Uusitalo

 

 

 

 

 

Lue lisää 12.7.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

SPM –

Arkistot
Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Musiikkiopiston joulukonsertti, kenraaliharjoitus

Loimaan seudun musiikkiopiston joulukonsertin kenraaliharjoitus 18.12.2017. Pienet soittajat harjoittelivat viulisti Elina Eirolan johdolla. Video: Marianne Rovio

Loimaan neljäsluokkalaiset tanssivat itsenäisyysjuhlan vieraiden kanssa valssia

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu valssi.

Loimaan neljäsluokkalaiset ja itsenäisyysjuhlan vieraat tanssivat cicapoa

Loimaan kaupungin neljäsluokkalaiset järjestivät Liikuntahallissa 4.12.2017 itsenäisyysjuhlan, jonka ohjelmaan kuului tanssiesityksiä. Tässä on vuorossa vieraiden kanssa tanssittu cicapo.