Koti Loimaalta 2018

Okrassa ennätyksellisiä lukuja

Okra on halunnut profiloitua nimenomaan ammattilaisten näyttelynä. Kuva: Kati Uusitalo

Okra on halunnut profiloitua nimenomaan ammattilaisten näyttelynä. Kuva: Kati Uusitalo

ORIPÄÄ Okra-maatalousnäyttely teki jälleen uuden ennätyksen kävijämäärissä. Kaikkiaan Okrassa vieraili neljän päivän aikana 83 500 henkilöä.
Lauantaina tehtiin kaikkien aikojen ennätys, kun kävijöitä oli 24 200. Uusia ennätyksiä oli toki tehty jo perjantaina ja keskiviikkona sitä ennen. Keskiviikkona kävijöitä oli 21 500 ja perjantaina 22 800.
Myös näytteilleasettajien määrä oli ennätys. Esimerkiksi vuonna 2014 näytteilleasettajia oli noin 500, ja nyt määrä kipusi yli tuhanteen, kun mukaan lasketaan myös näytteilleasettajien osastoilla olleet sivunäytteilleasettajat eli yhden osaston katon alla olleet monet yritykset.

Kati Uusitalo

 

 

 

 

 

Lue lisää 12.7.2016 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

vastuullista journalismia

Arkistot

Miljoona-ilotulitus Loimaalla 24.2.2018

Loimaalla järjestettiin 24.2.2018 kaikkien aikojen suurimman Suomeen tulleen Eurojackpot-voiton kunniaksi ilotulitus. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli oli pelattu Loimaan Prismassa. Iloitulituksen järjesti Veikkaus. Videon kuvasi Simo Päivärinta.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 8, 16.2.2018

Novida Loimaan lukion wanhat rokkaavat.

Novida Loimaan lukion wanhaintanssi 7, 16.2.2018

Fireman's dance Novida Loimaan lukion wanhojen esittämänä.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu