Okrassa ennätyksellisiä lukuja

0
Okra on halunnut profiloitua nimenomaan ammattilaisten näyttelynä. Kuva: Kati Uusitalo
Okra on halunnut profiloitua nimenomaan ammattilaisten näyttelynä. Kuva: Kati Uusitalo

ORIPÄÄ Okra-maatalousnäyttely teki jälleen uuden ennätyksen kävijämäärissä. Kaikkiaan Okrassa vieraili neljän päivän aikana 83 500 henkilöä.
Lauantaina tehtiin kaikkien aikojen ennätys, kun kävijöitä oli 24 200. Uusia ennätyksiä oli toki tehty jo perjantaina ja keskiviikkona sitä ennen. Keskiviikkona kävijöitä oli 21 500 ja perjantaina 22 800.
Myös näytteilleasettajien määrä oli ennätys. Esimerkiksi vuonna 2014 näytteilleasettajia oli noin 500, ja nyt määrä kipusi yli tuhanteen, kun mukaan lasketaan myös näytteilleasettajien osastoilla olleet sivunäytteilleasettajat eli yhden osaston katon alla olleet monet yritykset.

Kati Uusitalo

 

 

 

 

 

Lue lisää 12.7.2016 lehdestä