”Pääkirjasto olisi parempi ennakkoäänestyspaikka”

0
Nykyinen kaupungintalo sijaitsee Ylistaronkadulla. Kuva: LL arkisto.

Olen eri mieltä henkilön kanssa, joka valitti korventien talvikunnossapidosta. Tie on parhaiten hoidettuja kaupungin alueella. Pitäähän jokaisen ymmärtää, että on talvi ja huomioida se jalkineiden valinnassa.

Nautitaan talvesta

 

 

Koskahan Niinimäentielle Loimaalla saataisiin myös hiekoitusta? On ollut jo pitkään liukasta. Luulisi että postillakin ja aamulehdenjakajilla on hankala ajaa jäistä tietä pitkin! Ei kulje kohta posti tai mikään muukaan.

Minä vaan kysyn

 

 

Kuljin pitkästä aikaa satakunnantietä lauantai aamulla ja kyllä oli mahtavat lumivallit molemmin puolin tietä Aleksis kiven kadulta ainakin seurahuoneelle saakka. Jalkakäytävät oli aurattu, mut siihen se sit jäikin. Tollaset vallit haittaa jo aika paljon näkyvyyttä.

 

 

Eikö ooppelissa nouse käsi? ( LL 27.1.) Selitys: ”Ooppeli… sama kuin työntäisi kottikärryjä, ei voi morjestaa edes kaverille.” Tokaisi eräs tekun opettaja muinoin kun Opelin näki.

 

 

Sydämelliset kiitoksemme sille herrasmiehelle Suojastontiellä 27.1.24, joka pelasti kolme naista.

Kaija, Raija ja Liisa

 

 

Tuttavan kanssa ihmeteltiin, miksi presidentinvaalien ennakkoäänestyspaikkana ei ollut Loimaalla pääkirjasto vaan kaupungintalo Ylistaronkadulla? Pääkirjaston alakerta olisi palvellut ennakkoäänestyspaikkana paremmin keskustassa asuvia ja erityisesti niitä, joille liikkuminen on hankalaa.

Ilkka Uusitalo

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän