Garrick tähtää avantouinnin maailmanmestariksi

LOIMAA/ALASTARO Hulluja. Näin ajatteli Garrick de la Combe, 18, kun hän ensi kertaa kuuli avantouinnista. Sitten hän kokeili itsekin ja innostus syttyi: maaliskuussa Garrick suuntaa Viroon talviuinnin MM-kisoihin.

Loimaan Uimaseuran päävalmentajana toimiva Marko Isomaa valmentaa myös Garrick de la Combea. Garrick treenaa ahkerasti, sillä edessä ovat talviuinnin SM- ja MM-kisat. Kuva: Maija Paloposki

– Avantouiminen tuntuu hyvältä ja rentouttaa, Garrick sanoo.
Yhdysvaltojen Washingtonista kotoisin oleva Garrick saapui Suomeen elokuussa alastarolaisen Marko Isomaan perheen vaihto-oppilaaksi.

Kun asiasta tiedusteltiin Markolta, hän lupautui ensin ottamaan Garrickin uintivalmennukseen, sillä jo kotimaassaan Garrick on harrastanut uimista ja on kilpaillutkin kolme vuotta. Ei mennyt kauaa, kun Isomaat päättivät ryhtyä isäntäperheeksi.
Uintimiesten kemiat kohtasivat hyvin.

Maija Paloposki

 

Lue lisää 28.12.2017 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry