Katuvalvonnan saldo Loimaalla: 50 huumausaineisiin liittyvää rikosta muutamassa päivässä

Arkistokuva kannabiksesta.
Lounais-Suomen poliisilaitoksen kenttävalvontaryhmä teki syyskuussa Loimaalla huumausaineiden katuvalvontaa. Muutaman päivän aikana ryhmä paljasti reilut 50 huumausaineisiin liittyvää rikosta.
Huumausaineen käyttörikoksista kirjattiin 41 rikosilmoitusta ja 9 huumausainerikosta. Näihin juttuihin epäilyistä oli ensikertalaisia 29.
Poliisi on huolestunut alaikäisten määrästä. Alaikäisiä oli kaikkiaan 15 kappaletta. Näistä neljä oli alle 15-vuotiaita.

Tutkinnan yhteydessä poliisi takavarikoi pieniä määriä kannabistuotteita. Muita huumausaineita poliisi ei tässä valvonnassa havaittu.

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla