Pahennusta herättäneet mopoilijat saivat siunauksen Ypäjällä

Ypäjä
Katriina Reijonen
Mopoilijat ovat saaneet Ypäjällä paljon polemiikkia aikaiseksi: valot eivät toimi, keulitaan vaarallisesti, pidetään kovaa ääntä ja kansoitetaan Salen piha.
Ypäjän seurakunnan nuorisotyönohjaaja Juha Puhtila päätti kokeilla, löytyisikö lääke kyläläisten ja mopoilijoiden väliseen eripuraan mopohartaudesta.
Nuoriso innostui ideasta ja kokoontui hyvissä ajoin torstai-iltana Kartanon koululle. Tunnelma oli malttamaton ja innostunut, kerrankin järjestetään jotain erilaista ja uutta. Koululta lähdettiin tasan kello kuusi ajamaan letkana Perttulan kautta määränpäähän.
Puhtilan mielestä mopoporukat ovat elävän kylän merkki. Mopoilijoita ei tulisi pitää pelkkänä riesana, sillä nuorissa on tulevaisuus.
– Monet aikuiset ovat tehneet samoja temppuja kuin nykyiset nuoret, mutta miten saataisiin rauha eri osapuolten välille? Pitäisi muistaa kunnioittaa toinen toista, paikkoja ei saa rikkoa ja koitetaan välttää kovia ääniä, Puhtila muistutti.

Letkassa ajoi yhteensä 27 ajoneuvoa. Mopoharrastajat saivat tilaisuuden päätteeksi heijastinliivit. Kuva: Katriina Reijonen.

Lue lisää 6.10.2018 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Kesälehti 2018

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ampiainen grillilihan kimpussa

Ampiaiset ovat paitsi makean- myös proteiininhimoisia. Ne kuljettavat grillilihankimpaleita pesässä kasvaville toukille. Kuvaus: Valtteri Marjamäki.

1st Annual X-frame Meet, 19.7.2018, Loimaan Lehti

Loimaalla järjestettiin x-runkoisten Chevroletien (1958-1964) kokoontuminen. Paikalle saapui 15 autoa, joista tässä letkassa 13. Loimaan Lehti/Kati Uusitalo

Loimaan varhaiskasvatuksen yhteislaulutempaus 17.5.2018

Loimaan kaupungin varhaiskasvatus järjesti torstaina lapsille ja vanhemmille yhteislaulutilaisuuden pesisstadionilla Allsång-hengessä. Paikalla oli viitisensataa laulajaa ja leikkijää. Video: Katriina Reijonen

Pala Kakkua

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla