Punkalaidun ja Ypäjä jo valmiit – he olisivat menneet näistä kunnista toiselle kierrokselle

0

Presidentinvaalien ääntenlaskenta koko maan osalta on vielä kesken, mutta ensimmäiset Loimaan seudun kunnat ovat jo saaneet äänet laskettua.

Ypäjällä eniten ääniä sai perussuomalaisten Jussi Halla-aho. Häntä kannatti 26,4 prosenttia äänestäneistä. Kakkoseksi tuli Keskustan ja valitsijayhdistyksen Olli Rehn, joka vei äänistä 22,4 prosenttia. Aivan kannoilla kärkkyi Kokoomuksen Alexander Stubb (21,8) ja neljänneksi jo isommalla erolla tuli Pekka Haavisto (18,9).

Punkalaitumelaisten äänestäjien suosikit presidentinvaaleissa olivat Olli Rehn ja Jussi Halla-aho. Rehn sai äänistä 25,6 prosenttia ja Halla-aho 24,8. Kolmonen ja nelonen olivat Ypäjän tavoin Stubb (23,9) ja Haavisto (16,2).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän