Hiihtoladut ovat iskussa viikonloppuna

LOIMAAN SEUTU Loimaan kaikille kuntoradoille on ajettu luistelu-ura ja perinteisen latu. Myös yhdysreitti Urheilukeskuksesta Eteläiselle on hiihtokunnossa.

 Eteläisellä on käynyt ylivoimaisesti eniten hiihtäjiä. Ajamme reitin taas perjantai-illalla, jotta se on hiihdettävässä kunnossa viikonvaihteessa, LatuPaanan Matti Leppämäki kertoo.

Leppämäen mukaan liian hankasti latuja ei kuitenkaan auta ajaa, sillä lunta ei ole vielä määrällisesti erityisen paljon; lisää toivotaan.

Harjureitillä latuja ja luistelubaanaa on vajaa 30 kilometrin verran. Oripäässä ladut on tehty Vapaa-ajankeskukseen ja lentokentän ympäristöön. Ypäjällä hiihdetään Pertunkaaressa.

KAUPUNGIN ylläpitämistä luistelujäistä parhaimmassa kunnossa ovat Urheilukeskuksen kenttä Puistokadulla sekä Hirvikosken kaukalo ja harjoituskenttä.

 Keskuskoululla pystyy luistelemaan, mutta jää ei ole yhtä hyvä kuin edellä mainituissa paikoissa. Ensi viikolla on tarkoitus jatkaa vesien laittoa kentille, liikuntapaikkahoitaja Janne Visuri kertoo.

Erinomainen jää löytyy myös ainakin Alastaron kaukalosta ja Virttaan Montulta.

Lue lisää 12.1.2019 lehdestä

OP Edustajistovaalit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähitapiola
Sää

Plus-tilaus

Sudokuttaako?

Arkistot

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

Ämmät Äänessä

Ämmät äänessä -levynjulkaisukonsertti Loimaan Taidetalossa 11.12.2018.

tilaajapalvelija 23.1.2019

Digilehti

Lue Loimaan Lehti

Loimaan Lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu

TS rekry

Muualla