Etta Hurrikaanin vastustajaksi

0

Oulun Etta on Hurrikaani-Loimaan puolivälierävastustaja lentopallon Mestaruusliigassa.

Runkosarjan parhaat joukkueet valitsivat tänään vastustajansa puolivälieriin, ja Hurrikaanin päävalmentaja Ville Kakko pääsi valitsemaan vastustajan kolmantena.

Ensimmäisenä valitsemaan päässyt runkosarjan voittaja Vammalan Lentopallo valitsi puolivälieriin vastustajakseen Team Lakkapään Rovaniemeltä, toisena valintavuorossa ollut Kokkolan Tiikerit valitsi Saimaa Volleyn.

Runkosarjan neljänneksi sijoittuneen Pielaveden Sammon puolivälierävastustajaksi jäi Raision Loimu.

Hurrikaanin puolivälierät alkavat tällä viikolla Loimaalla. Vastustajan ollessa Etta ottelusarja alkaa Loimaalla kahdella peräkkäisellä kotipelillä ja pelipäivät ovat todennäköisesti torstai ja perjantai.

Tiina Naula