Irtisanomisista osoitettiin mieltä

0
Kaupungin henkilöstöpolitiikka keräsi reilun nelisenkymmentä mielenosoittajaa maanantaina Keskuskoululle. Valtuustokaudella on ollut aiemminkin mielenilmauksia kaupungin säästöistä. Kuva: Lari Kiviranta.
Kaupungin henkilöstöpolitiikka keräsi reilun nelisenkymmentä mielenosoittajaa maanantaina Keskuskoululle. Valtuustokaudella on ollut aiemminkin mielenilmauksia kaupungin säästöistä. Kuva: Lari Kiviranta.

Nelisenkymmentä mielenosoittajaa vastaanotti kokoustavia kaupunginhallituksen jäseniä maanantaina.

Henkilöstöjärjestöjen järjestämässä mielenilmauksessa vastustettiin kaupungin henkilöstöpolitiikkaa.

Kaupunki on päättänyt vähentää yli 50 työntekijää tänä vuonna eläköitymisten ja irtisanomisten avulla.

Lue lisää torstain Loimaan Lehdestä.

Lari Kiviranta