Kevättä kotiin pienin niksein

0
Maalaisromantiikka kuuluu kevääseen. Myyjä Anu Väihkönen sanoo, että kevätaurinko on saanut ihmiset ostoksille. Kuva: Marianna Langenoja.
Maalaisromantiikka kuuluu kevääseen. Myyjä Anu Väihkönen sanoo, että kevätaurinko on saanut ihmiset ostoksille. Kuva: Marianna Langenoja.

Kotiin saa raikkaan kevätilmeen vaikkapa uusilla tyynynpäällisillä, verhoilla, kaitaliinoilla ja pöytäliinoilla sekä keväänvärisillä kulhoilla, tarjottimilla ja kynttilöillä. Kevät tuo verhoihin näyttäviä ornamenttikuvioita ja muihin tekstiileihin rutkasti väriä. Kevään muoti-ilmiöitä sisustamisessa ovat myös eläinkuosit ja figuurit.

Yleisesti kotiin halutaan keväällä joko romanttista tunnelmaa tai sitten pirteitä värejä. Turkoosi, vaaleanpunainen, vihreä ja keltainen ovat kevään värejä.
Nämä ovat vinkkejä, joita loimaalaisissa sisustusalan liikkeissä annetaan kodin kevätilmettä suunnitteleville. Aiheesta voi lukea lisää lauantain 15.3. Loimaan Lehden Rakentaminen ja asuminen -teemasivuilta. Teemasta löytyy asiaa myös asuntokaupasta, kodin rakkaista esineistä ja monesta muustakin rakentamista ja asumista koskevasta aiheesta.

Marianna Langenoja