Eeva Puukka maajoukkueleirille

0

LENTOPALLO Päävalmentaja Tapio Kangasniemi on nimennyt 20 pelaajaa lentopallon naisten maajoukkueen avausleirille. Se alkaa Kuortaneen urheiluopistolla heti vapun jälkeen 2.5.

Leirille nimetyssä maajoukkueryhmässä on mukana Loimaan Jankon kasvatti, keskitorjuja Eeva Puukka, joka pelaa Oriveden Ponnistuksessa. Mukana on myös loimaalaisille tuttu, Hurrikaanin toiminnajohtajana aiemmin työskennellyt Saana Koljonen, joka pelaa Oriveden Ponnistuksen liberona.

– Porukkaa tiivistetään tästä niin, että seuraavalle leirille 7.5. kutsutaan enää 14 pelaajaa, Kangasniemi kertoo.

Joukkueen päätavoitteena ovat touko-kesäkuussa pelattavat EM-karsinnat, joissa Suomi kohtaa Turkin, Valko-Venäjän ja Tanskan. Karsintalohkon voittaja pääsee EM-kisoihin ja toiseksi sijoittunut menee jatkokarsintoihin, jotka pelataan toukokuussa vuonna 2015.