Kevätnäyttelystä vinkkejä ja ideoita kädentaitajille

0

LOIMAA Loimaan työväenopiston kevätnäyttely esittelee jälleen kädentaitajien osaamista monipuolisesti. Jo useiden vuosien ajan pidetty kevätnäyttely järjestetään nyt kolmatta kertaa Heimolinnassa.

Työväenopiston opettajaksi tuleva Niilo Haranto ja opettajana jo toimiva Satu Koivikko esittelevät Tuulensuun koululaisten töitä. Kuva: Tiina Naula.
Työväenopiston opettajaksi tuleva Niilo Haranto ja opettajana jo toimiva Satu Koivikko esittelevät Tuulensuun koululaisten töitä. Kuva: Tiina Naula.

– Näyttelyyn on tullut paljon töitä, mikä on ihana asia. Heimolinnassa on hyvin tilaa, ja rakennus sijaitsee keskeisellä paikalla, joten kävijöiden on helppo tulla sinne, työväenopiston suunnittelijaopettaja Marja Junnikkala kertoo.

Loimaan työväenopiston kevätnäyttely avoinna pe 11.4. klo 10–15, la 12.4. klo 10–15 ja su 13.4. klo 12–18 Heimolinnassa, Väinämöisenkatu 2 Loimaa. Esitykset: lauantaina klo 11.30 Alastaron lauluryhmä, klo 12 hanuristit, klo 12.30 kansantanssi, klo 13.30 Viihdekuoro, klo 14 yhdistetty mies- ja naiskuoro, sunnuntaina klo 12 salonkitanssi, klo 12.30 Alastaron pianistit.

Tiina Naula

Lue lisää 12.4.2014 lehdestä