Loimaalaispelaajia mukana EM-karsinnoissa

0

LENTOPALLO Suomen poikien lentopallomaajoukkue pelaa ensi viikonloppuna EM-karsinnoissa Unkarissa ja hakee jatkoa erinomaiselle menestykselleen viime vuosina. Suomen lentopallopojat ovat olleet kolmena viime vuonna peräkkäin EM-kisoissa ja viime kesänä myös MM-kisoissa.
Mukana on myös loimaalaispelaajia. He ovat Loimaan Jankon kasvatit yleispelaaja Kasimir Vuorinen ja yleispelaaja/hakkuri/keskitorjuja Tapio Toiviainen sekä myös Hurrikaanissa pelaava, Koijärven Kunnon kasvatti keskitorjuja/hakkuri Samuli Kaislasalo. Heistä Kaislasalo on mukana myös tämän kesän miesten maajoukkueryhmässä.
EM-karsinnoissa pelaa Pertti Honkasen valmentama maajoukkue, joka viime vuonna taisteli ensin EM-kisoissa upean 4. sijan ja sitten vielä MM-kisoissa Meksikossa ylsi 11. sijalle. Suomi kohtaa alle 20-vuotiaiden EM-karsinnoissa Dunajvarosissa 25.–27.4. Serbian, Unkarin ja Slovenian.
EM-karsintalohkon voittaja menee suoraan EM-kisoihin, jotka pelataan 23.–31.8. Tshekin Brnossa ja Slovakian Nitrassa. Lohkon kakkonen pääsee jatkokarsintoihin 10.–13.7.