Ollaan ihan finaalissa!

0

KORIPALLO Loimaan Korikonkareiden vitosdivarin III-joukkueen meriitit ovat häikäisevät. Muuta ei voi sanoa, jos joukkue pelaa divarilohkossaan 15 ottelua voittamatta niistä yhtäkään ja jos heidän farmijoukkueensakin pärjää paremmin kuin he itse.jumbofinaali3
Muskettisoturit-nimellä kulkeva joukkue ei kuitenkaan tyydy vähään, he aikovat olla maan parhaita kaikesta huolimatta.
Huonoudessa nimittäin.
Lauantaina Loimaalla pelattavan koriksen vitosdivarin jumbofinaalin luvataan olevan maan parasta huonoa peliä.
Jumbofinaali LoKoKo III–Lempäälän NMKY pelataan Loimaan Liikuntahallissa la 3.5. klo 16.30. Ilmainen sisäänpääsy ja pullakahvit.

Torstain Loimaan Lehden jutusta voi lukea lisää hulvattomasta jumbofinaalista ja pelaajien ajatuksista kauden ja jopa koko peliuran kohokohdan ollessa käsillä. Pelaajat eivät tosin paljasta jutussa oikeita nimiään vaan esiintyvät anagrammi-nimillään, mutta vahvuutensa, heikkoutensa ja finaalin ehdottoman vetonaulan he paljastavat. Vetonaulan luvataan olevan kolme minuuttia silkkaa itsensähäpäisyä…

Kati Uusitalo

Lue lisää 1.5.2014 lehdestä