Ostari herätti Mellilän eloon

0

 LOIMAA/MELLILÄ Ei niin pientä paikkaa olekaan, etteikö sinne mahtuisi ostari, tuumi Mellilän kyläyhdistys ja perusti kirppiskeskittymän Mellilän vanhan osuuskaupan tiloihin. Ostarin avajaisia vietettiin lauantaina, ja jatkossa paikkaa pidetään avoinna syksyyn asti, vain maanantaisin Ostari on kiinni. Ostoskeskuksessa myydään sekä uutta että vanhaa tavaraa ja kyläyhdistyksen omia tuotteita.

Noora Rantanen ja Kerttu lupautuivat vierailemaan Ostarilla uudestaankin, kehut he antoivat myös hyville letuille. Taru Mäkinen ja Juulia uskoivat Ostarin lisäävän eloa Mellilään. Kuva: Maija Paloposki.
Noora Rantanen ja Kerttu lupautuivat vierailemaan Ostarilla uudestaankin, kehut he antoivat myös hyville letuille. Taru Mäkinen ja Juulia uskoivat Ostarin lisäävän eloa Mellilään. Kuva: Maija Paloposki.

Tiistain Loimaan Lehdestä voi lukea lisää uudesta Ostarista ja siitä, mitä melliläläiset ajattelevat ostoskeskuksestaan.

Maija Paloposki

 

Lue lisää 29.4.2014 lehdestä