Paluu lapsuuden maisemiin

0

LOIMAA/KAUHANOJA – Pihalta on hieno seurata auringonlaskua ja joen pinnan värivaihteluita. Kesällä joella näkee melojia ja moottoriveneilijöitä. Vielä joskus olisi tarkoitus hankkia itsellekin kanootti, Harri Näppäri suunnittelee.

Harri ja Eila Näppärin mummonmökin takapihalta avautuu näkymä Loimijoelle. Kuva: Kiti Salonen.
Harri ja Eila Näppärin mummonmökin takapihalta avautuu näkymä Loimijoelle. Kuva: Kiti Salonen.

Harri ja Eila Näppäri mökkeilevät Loimaan Kauhanojalla Harrin lapsuuden maisemissa. Näppärit reissasivat vuosien ajan pääkaupunkiseudun ja Kauhanojan väliä. Kun Eila jäi eläkkeelle virastotöistä ja Harrinkin työt sivunvalmistajana päättyivät, päätti pariskunta muuttaa Vantaan Tikkurilassa sijainneesta omakotitalosta kerrostaloon Loimaan Hulmille. Nyt kotiovelta mökille on seitsemän kilometriä.
Näppäreiden mökkeilystä voi lukea lisää torstain Loimaan Lehden Mökki, piha ja puutarha -teemasta, josta löytyy myös juttua muun muassa tämän hetken puutarhatrendeistä, ajatuksista unelmien puutarhasta ja yli miehen mittaan kasvaneesta sypressistä.

Kiti Salonen

 

 

Lue lisää 24.4.2014 lehdestä