Vampulan edustuslentopallolle uusi seura

0

LENTOPALLO Vampulan Urheilijoiden naisten edustuslentopallotoiminta siirtyy uuden perustettavan sisarseuran LP-Vampula Huittinen alle.
– Perustajajäsenistöstä löytyy henkilöitä muun muassa Vampulan Urheilijoiden lentopallotoiminnan puuhaihmisistä, kovan luokan lentopallonimistä, toisentyyppisen urheilun johtohahmoista sekä yritysten edustajista, LP-Vampulan toiminnanjohtaja Timo Talvitie kertoo.
Uuden seuran valmennus toteutetaan Talvitien mukaan valmennustiimiajatuksella. Tiimin vetäjänä toimii valmennuspäällikkö Hanna Arve-Talvitie. Muut tiimiläiset ovat Janne Harju, Timo Mäkelä, Kai Stenius sekä Mikko Aro.
– Pelaajien osalta tilanne alkaa olla hyvällä mallilla, mutta kerromme ensi kauden joukkueen kokoonpanosta myöhemmin. Vampulan Urheilijoiden muu lentopallotoiminta jatkuu kuten ennenkin, ja uusi seura tulee olemaan erittäin tiukassa yhteistyössä emoseuran lentopallotoiminnan kanssa. Uusi seura mahdollistaa tulevaisuudessa myös alueellisen kehittymisen jatkumon muillekin kuin emoseuran pelaajille, Talvitie sanoo.

Vampulan Urheilijat nousi ensi kaudeksi naisten lentopallon Mestaruusliigaan.