Vampulan liigapaikka varmistui

0

LENTOPALLO Vampulan Urheilijoiden naisten lentopallojoukkueen ensi kauden paikka Mestaruusliigassa on varmistunut. Lentopallon Mestaruusliigan hallitus käsitteli kokouksessaan 22.4. liigakarsintoihin osallistuneiden joukkueiden liigapaikkahakemuksia. Seuroja oli pyydetty hakemuksissaan selvittämään seuran nykyistä taloudellista tilannetta ja tulevan kauden budjettirakennetta, liigaorganisaationsa rakennetta ja toimijoiden tehtävänkuvia sekä tarvittaessa ottelupaikkaan liittyviä tekijöitä.

Mestaruusliigan hallitus totesi, että miehissä Rantaperkiön Isku ja naisissa Kuusamon Pallo-Karhut sekä Vampulan Urheilijat voidaan katsoa Mestaruusliigakelpoisiksi. Vampulan Urheilijat ja perustettava sisarseura LP-Vampula ovat sopineet, että liigatoimintaa harjoittaa LP-Vampula, jolle liigapaikka myönnettiin.

Miesten osalta käydään vielä neuvotteluja Kalajoen Särkät Volley ry:n ja perustettavaksi suunnitellun LiigaSärkät Oy:n kanssa.

Mestaruusliigan hallitus totesi Rantaperkiön Isku ja Kuusamon Pallo-Karhujen otteluhallit määräysten mukaisiksi. Vampulan ja Kalajoen osalta päätettiin, että seurojen esittämille halleille myönnetään runkosarjan osalta poikkeusluvat kaudelle 2014–2015. Mahdolliset pudotuspelien kotiottelut on pelattava aina Mestaruusliigan sarjamääräykset täyttävissä halleissa.