Vauhtia kyläkauppiaan hakuun

0

LOIMAA/KOJONKULMA Kojonkulmalaiset etsivät kyläänsä uutta kauppiasta. Hakua on tarkoitus vauhdittaa erilaisten kampanjoiden avulla.

Anu Tapio, Kristiina Heinonen, Helinä Sosi, Ulriikka Sosi ja keinussa istuva Fanni Aalto haluavat tuupata vauhtia kyläkauppiaan etsintään. – Kauppa oli tärkeä paikka myös kylän lapsille ja nuorille, kuudesluokkalainen Ulriikka ja ekaluokkalainen Fanni kertovat. Kuva: Tiina Naula.
Anu Tapio, Kristiina Heinonen, Helinä Sosi, Ulriikka Sosi ja keinussa istuva Fanni Aalto haluavat tuupata vauhtia kyläkauppiaan etsintään. – Kauppa oli tärkeä paikka myös kylän lapsille ja nuorille, kuudesluokkalainen Ulriikka ja ekaluokkalainen Fanni kertovat. Kuva: Tiina Naula.

– Meillä on jo menossa facebookissa kampanja, ja aiomme hakea kauppiasta myös lehti-ilmoitusten avulla, Kojonkulman kyläyhdistyksen puheenjohtaja Kristiina Heinonen ja kyläaktiivit Helinä Sosi ja Anu Tapio kertovat.
Kauppiaaksi kyläläiset toivovat henkilöä, jolle kaupan pyörittäminen olisi ennen kaikkea elämäntapa. Kauppias voi löytyä yhtä hyvin Loimaan seudulta kuin kauempaakin, esimerkiksi pääkaupunkiseudulta.

Tiina Naula

 

Lue lisää 26.4.2014 lehdestä